Valnoha posted by:
Na vašem místě by byla v mém případě volba jednoznačně bmw e30. Dle mého vkusu jedno z nejhezčích cabrií 90 let když není zbastlené rádoby tuningem.
V německu je celkem široká nabídka od vraků za par set ojro až po ............, takže je z čeho vybírat
přeju hodně štěstí při výběru
Řeším úplně stejný problém. Jsem rozhodnut pro Mazdu, jenže za tu cenu jich je u nás (i v Německu) jako šafránu, navíc žádná pěkná 1,8. AR Spider jsem už taky zkoušel, na pohled moc krásná, jenže slovo "spolehlivost" tohle auto zřejmě nezná (nefungovala střecha, ani otevírání kufru). Saaby jsou sice krásné a spolehlivé, jenže většinou mají hodně najeto a kůže je v žalostném stavu, na MG F jsem toho zatím teda moc dobrého neslyšel. I když se může zdát, že je to exotocké auto, tak v Čechách se najde ještě dost lidí, kteří to s nimi umí, ani systém Hydragas není problém (sám ho mám v autě). BMW je moje srdcovka, ale do e30 bych už nešel, to spíš e36 (jenže opět problém, za tu cenu prostě žádná není). A propos, mám otázečku, měřím kolem 180 cm a bojím se, abych se do té Mazdy vůbec vešel. Chtěl jsem si jí nejdřív někde vxzkoušet, jenže v mém okolí žádná není, proto bych rád slyšel názory buď majitelů, či lidí, kteří mělu tu čest jí vyzkoušet. Díky