0
back

diskuze k tématu: Alfa Romeo 4C Spider: nová kráska bez střechy

category of topic classification: italská vozidla
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Tuesday 20.01.2015 13:00, pravá Alfa
Líbila se mi už jako kupé a po testu v Top Gearu jsem se zamiloval. Jen jsem si říkal, kdyby to tak byl spider, A ejhle, už je. Ještě mít zbytečný mega a půl a valím do salónu!
respond
nahlásit
driver111
number of posts528
date of registration13.03.2013
Tuesday 20.01.2015 17:04, coupé
Párkrát jsem to viděl na německých značkách ve Zlíně a pak to zahlídl u dealera Fiatu a tak mi to nedalo a musel jsem to auto prolézt a je to nádhera pastva pro oči,ruky,nohy a já nevím co ještě, malé úžasné...A ten zvuk. Jen je škoda, že jsem neměl tenkrát čas se v tom povozit, ale týpek od dealera byl úplně v pohodě, nechal nás to v klidu prolézt a pak říkal, že to Alfa nestíhá vyrábět, možná bych se tomu ani nedivil. No prostě krasavec se vším všudy....
respond
nahlásit
Giorgio
number of posts814
date of registration09.05.2007
Tuesday 20.01.2015 17:36, RE: coupé
driver111 posted by:
říkal, že to Alfa nestíhá vyrábět, možná bych se tomu ani nedivil

Je to především proto, že se vyrábí v továrně Maserati, dokonce i zavážky se dělají jejich dopravou, a roční produkce je omezená na 2 000 kusů pro celý svět. To auto je famózní a stojí za to se v něm svézt i na místě spolujezdce. Leckdo by namítal, že je 1.8 je malá, slabá, bla, bla, bla. Realita je taková, že nejnovější Subaru WRX STI takhle cestující nezatlačí do sedadel ani z poloviny.

respond
nahlásit
stréc od piva
number of posts652
date of registration23.11.2007
Tuesday 20.01.2015 17:42, 12
tak to je opravdu parádička.... :)
respond
nahlásit

update
you watch this topic

stop watching this topic

similar vehicles on offer:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.