citation:
reakce na: Zifi, 07.04.2018 12:46 (Poradíte mi někdo jaké auto se ...)
Ahoj, máš opravdu malý názejzd a tak LPG se ti nevyplatí. Navíc nikdy to není úplně bezproblémový provoz. Už ty roční revize lezou na nervy atd..

Vše co uvedu jsou ben. motory, protože na tvůj nájezd složitý diesel nestojí za to.
Výběr máš veliký a opravdu nejde o značku, ale spíše o stavu vozu a vhodnou motorizaci. Já mám velmi dobré zkušenosti prostě hledat i pár měsíců auta u dealerů vozů, kde někdo nechá na protiúčet vůz s plnou servisní historií, ostatní NEBRAT. Vím o čem mluvím, v prosinci jsem vracel vůz s ne úplně jasnou historií a bylo to docela terno
Co patří bezi spolehlivé vozy, pokud se o ně člověk normálně stará?
1.VW Golf VI s klasickou atmosférou 1.4, ale od roku 2012 může být i 1.2 TSI(modifikace)
2. VW Golf Plus, ty samé motory
3. Ford Focus II facelift (brát 2009/2010) s motorem 1.6 74kw, případně i varianta 1.6 Ti-VCT
4. Ford Focus III s motorem 1.6 Ti-VCT, dokonce malý turbomotor 1.0 Ecoboost s menším nájezdem není problémový
5. Renault Megane III 1.6 74kw, nebrat Turecký Generation(výhradně harchback), ale jakýkoliv jiný (Expression atd), který se vyráběl ve Španělsku. Velmi doporučuji kombik, je prostornější o třídu vzadu.
6. Honda Civic 1.4/1.8 - nemám přímé zkušenosti, snad někdo napíše tady do fora
7.Š. Rapid 1.2 TSI 81kw, 66kw, od roku 2015, kdy se zlepšil interiér, výbava i podvozek. Je třeba ale vyzkoušet, jestli nevadí tak úzký interiér. Kufr je přes 500l. Mám služební 66kw, občas vadí nějaký pazvuk, ale celkem spolehlivý.
.
Čemu se úplně vyhnout
1. Jakékoliv TSI motory první generace, řada E111 bez modifikace.Výjimka je u Rapidu, kde je modifikace od počátku výroby.
2. HTP v jakékoliv podobě
3. Být nanejvýš opatrný o motorů 1.4 a 1.6 VTi od PSA(Citroen C4, Peugeot 308, Picasso C3, Picasso C4). Můžou selhávat rozvody.