0
back

diskuze k tématu: Auto s automatickou převodovkou pro dceru.

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 15.02.2014 13:06, Auto s automatickou převodovkou pro dceru.
Dobrý den. Uvažuji o koupi auta s automatickou převodovkou pro dceru, vyjma kategorie mini a malých aut. Optimální velikost Ford Focus apod., nejlépe v combi. Dále absolutně neuvažuji o autě zn. Škoda, popř. vůbec koncern VW, nejsem sponzor těchto předražených a nesmyslně poruchových vozů. Roční nájezd do max. 8-10 000 Km. Prosím o radu, protože hledám značku auta nebo typ, kde automat bezproblémově a spolehlivě funguje. DSG apod. je pro mně noční můra, to přenechám lidem, kteří věří v naši vaši škodu a v lidový koncern. Samozřejmě že vzhledem k malému nájezdu by mělo být auto benzinové, protože v rodině bude sloužit i jako záložní vozidlo k občasným jízdám. Děkuji.
respond
nahlásit
priusforever
number of posts8
date of registration16.01.2014
Sunday 16.02.2014 01:30, Re:Auto s automatickou převodovkou pro dceru
Dobrý den,
volte Toyotu Prius. Nevyrábí se jinak než s automatem a benzínovým motorem. Automat je bezstupňový a konstrukčně jiný než klasické automatické převodovky (v zásadě jednodušší.) Bezproblémový provoz a údržba a ještě bude jezdit za hubičku
respond
nahlásit
xtrox
number of posts233
date of registration01.11.2012
Sunday 16.02.2014 19:27, ...
třeba by to chtělo napsat, zda auto nové, nebo jeté, do kolika peněz, co v něm bude dcera převážet (focus kombi?) a třeba jaké provozní náklady si představujete. jak dlouho předpokládáte, že s ním dcera bude jezdit? tzv. na rozježdění, nebo na pár let?

když zatracujete "dvojspojkové převodovky" dsg, apod. - preferujete hydrodynamický měnič nebo automatizované převodovky s jednou spojkou?
respond
nahlásit
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Thursday 27.02.2014 11:34, RE: Auto s automatickou převodovkou pro dceru.
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den. Uvažuji o koupi auta s automatickou převodovkou pro dceru, vyjma kategorie mini a malých aut. Optimální velikost Ford Focus apod., nejlépe v combi. Dále absolutně neuvažuji o autě zn. Škoda, popř. vůbec koncern VW, nejsem sponzor těchto předražených a nesmyslně poruchových vozů. Roční nájezd do max. 8-10 000 Km. Prosím o radu, protože hledám značku auta nebo typ, kde automat bezproblémově a spolehlivě funguje. DSG apod. je pro mně noční můra, to přenechám lidem, kteří věří v naši vaši škodu a v lidový koncern. Samozřejmě že vzhledem k malému nájezdu by mělo být auto benzinové, protože v rodině bude sloužit i jako záložní vozidlo k občasným jízdám. Děkuji.

Místo elaborátu na téma nenávidím koncern jste měl dopsat pár údajů, jako např.: kolik do toho chcete investovat, jak by to mělo být staré... Jen bych dodal, že objektivní zájemce o relativně levné a spolehlivé auto s automatem by koncern úplně obcházet neměl. Píšete, že byste nejraději kombíka. Je tu několik možností. Např. s klasickým automatem se dá sehnat: Fabia combi 1,4 16V, nebo Fabia II combi 1,6, Octavia I 1,6, 1,8T, 2,0i.
respond
nahlásit
Zvirak
number of posts459
date of registration09.09.2012
Friday 28.02.2014 23:13, RE: Auto s automatickou převodovkou pro dceru.
Paul posted by:
nepřihlášený uživatel posted by:
Místo elaborátu na téma nenávidím koncern jste měl dopsat pár údajů, jako např.: kolik do toho chcete investovat, jak by to mělo být staré... Jen bych dodal, že objektivní zájemce o relativně levné a spolehlivé auto s automatem by koncern úplně obcházet neměl. Píšete, že byste nejraději kombíka. Je tu několik možností. Např. s klasickým automatem se dá sehnat: Fabia combi 1,4 16V, nebo Fabia II combi 1,6, Octavia I 1,6, 1,8T, 2,0i.

To má být vtip, nebo to myslíte vážně ?!
respond
nahlásit
number of posts
date of registration
Thursday 05.06.2014 14:49, re:
Dobrý den. Vámi zmíněný focus je velmi dobrou volbou, chybu také neuděláte například s Kiou Cee´d nebo Opelem Astra. Na tom, zda-li automatická převodovka funguje spolehlivě, se největší měrou podílí uživatel vozu tím, jak s vozem zachází a jakou mu dopřeje údržbu. Předpokladem dlouhé životnosti převodovky jsou pravidelné výměny olejové náplně a filtru každých cca 60-80 tis. km.
respond
nahlásit
Erika
number of posts1
date of registration12.06.2017
Monday 12.06.2017 16:46, jak vybrat ojetý aotomat s minimalizovanými ririky
Poprosila bych o radu zdejší přispěvovatele. Chtěla bych si koupit ojetý vůz v automatu. Po 11 lete zkušenosti se zastaralym tipem Renaul Megan, který šlapal bez závad dlouhé roky. Bohužel poslední rok dodýchává převodovka, takže již jezdím pouze kolem komína. Řadit se již asi nechci učit a tím se stát nebezpečnou na silnici. Předchozí kup řešil můj muž, takže nemám v pořizování vozu žádné zkušenosti. Moje dotazy jsou
- je možné koupit, když doškrábu cca 200.000,--
- o jaké roky výroby by se jednalo
- vhodný model pro ženu, která nenalítá ročně statisíce
- internet radí ( Renault Latitude, Fabia II 1.6 16V., Octavia 2.0 TDI, Opel Astra/ Insignia, Toyota Prius)
- pro mne záhadné informace
- nejdůležitější pro mne převodovka, která se nekazí, nebo jak ta moje stávající - bez sebemenšího upozornění rozepne ( asi není správný termín ) kdy se jí zachce.
- je lepší se obrátit na bazar, nebo naprostý laik zvládne koupi ( to je asi blbost )
Díky všem za případné názory, pokud jsem někomu hýbla emocemi - tak prosím zadržte u sebe.
respond
nahlásit
gepardo
number of posts129
date of registration19.10.2014
Monday 03.07.2017 19:58, automat
Pokud máte 200 t. a chcete automat, tak vám vřele doporučím Fabii 2,¨nebo Roomster motor 1.6 16v 105 koní. Výměna oleje v automatu je po 50.000 km kolem 3 - 3.500 kč. Není to letadlo, ale ani brzda provozu. Já s ním jezdil 8,5 l město a 5,5 po okreskách. Kolem 7 litrů průměr. Automat 6-ti kvalt. Hledejte hydroměnič, nebo DSG.
respond
nahlásit

update
you watch this topic

stop watching this topic
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.