0
back

diskuze k tématu: Zkušenosti s Bentley?

category of topic classification: poradna, ostatní, typ vozidla, osobní
eTeflon
number of posts173
date of registration04.11.2008
Saturday 22.03.2014 23:39, Zkušenosti s Bentley?
Dobrý den do redakce TipCars.cz, měl bych možná trochu neobvyklý dotaz. Nikde jsem nenašel nějakou rozumnou recenzi na Bentley. Vím, že takové auta se kupují většinou nová a lidé, kteří si je kupují moc neřeší peníze, ale i tak mne zajímá, jestli je vůbec Bentley Continental GT vůbec ufinancovatelné auto jako ojetina? Auto bych používal spíše na víkendové ježdění. Dříve jsem měl BMW 740i, Hondu Legend, atd. takže s většími obsahy a určitým servisem počítám, ale i tak mne zajímá Váš fundovaný názor. Předem moc děkuji.

Martin
respond
nahlásit
number of posts
date of registration
Monday 24.03.2014 22:04, re:
Dobrý den. Pokud jste dříve jezdil BMW řady 7, už pravděpodobně víte, co obnáší provozování luxusního vozu. Bentley u nás jezdí jako šafránu, vzhledem k jejich ceně lze ale očekávat, že taková auta by měla něco vydržet. V případě víkendového jezdění by provoz neměl být dražší než u BMW. Nejlepší odpověď na Váš dotaz ale najdete ve zkušenostech uživatelů, já osobně bych se takového vozu nebál.
respond
nahlásit

update
you watch this topic

stop watching this topic

similar vehicles on offer:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.