0
back

diskuze k tématu: váha vzduchu v BMW E39 525TDS - koupit novou nebo použitou?

category of topic classification: poradna, servisní náklady, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.01.2013 22:02, váha vzduchu v BMW E39 525TDS - koupit novou nebo použitou?
Zdravím. Potřeboval bich poradit. V modele e 39 525tds mě odešla vaha vzduchu .Nemužu se rozhodnout estly novou nebo použitou? co by ste mne poradil . dekuju moc
respond
nahlásit
Alda
number of posts36
date of registration25.05.2007
Friday 11.01.2013 22:21, RE: dotaz
nepřihlášený uživatel posted by:
Zdravím. Potřeboval bich poradit. V modele e 39 525tds mě odešla vaha vzduchu .Nemužu se rozhodnout estly novou nebo použitou? co by ste mne poradil . dekuju moc

Že by typický majitel jetého báva?
Nová je za cca 7,5kKč, ta použitá za kolik, za polovinu? Pro Vás bude i ojetá drahá!
respond
nahlásit
number of posts
date of registration
Wednesday 23.01.2013 21:20, Re:
Dobrý den, odpověď na Vaši otázku není jednoduchá. Záleží na tom, jaká by byla úspora peněz při koupi použité váhy oproti novému kusu. Pokud je rozdíl markantní, doporučil bych Vám navštívit nějaké vrakoviště, kde se dá vetšinou s obchodníkem dohodnout, že díl nejdříve vyzkoušíte a pokud se závada vyřeší, teprve váhu zaplatíte. Určitě bych ji ale nekupovat slepě přes internet a spoléhal se na slova prodejce, že je díl funkční. No a třetí možností je si připlatit a koupit nový díl, na který máte 2 roky záruku.
respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.