0
back

diskuze k tématu: Chevrolet Cruze 2.0 VCDi AT - povedený sedan

category of topic classification: americká vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 19.07.2010 09:26, Solidni CRUZE
No asi je Cruze opravdu SOLIDNI, kdyz to autor zminuje v clanku 6x
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 19.07.2010 10:15, RE: Solidni CRUZE
Vlastah posted by:
No asi je Cruze opravdu SOLIDNI, kdyz to autor zminuje v clanku 6x
A přesně takový je Cruze je - solidní. Nic víc, nic míň .-))))
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 19.07.2010 12:30, moje zkušenost s Cruzem
mam slabší motor 92kW verze LS PLUS. Mám s ním zatím najeto jenom 7 000km ale rozhodně si nestěžuju. Spotřeba 5,9 a super podvozek. Za celou dobu provozu jsem nezaznamenal problém se zmiňovaným ovladačem teploty a s bolestí zad na delších cestách. Naopak sedadla považuji za silnou stránku tohoto vozidla. Rozhodně můžu jenom doporučit! Za málo peněz opravdu hodně muziky!
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 20.07.2010 20:58, RE: moje zkušenost s Cruzem
gustaf posted by:
mam slabší motor 92kW verze LS PLUS. Mám s ním zatím najeto jenom 7 000km ale rozhodně si nestěžuju. Spotřeba 5,9 a super podvozek. Za celou dobu provozu jsem nezaznamenal problém se zmiňovaným ovladačem teploty a s bolestí zad na delších cestách. Naopak sedadla považuji za silnou stránku tohoto vozidla. Rozhodně můžu jenom doporučit! Za málo peněz opravdu hodně muziky!
To ze nekoho boli zada v tomhle aute, to je proste subjektivni nazor, ktery do recenze nepatri. 99% lidi se v nem citi dobre. Plasty me prekvapuji, nic jako zapach sem nepozorval a vozidlo bylo vystavene na slunci cely den. Myslim ze ve verzi 1.8i je to hodne muziky za malo penez.
respond
nahlásit
Jefry75
number of posts1
date of registration27.01.2023
Friday 27.01.2023 21:23, Dotaz
Zdravím,mám Chevrolet Cruze 2010 dvoulitr diesel.Dnes při rozjezdu mi začalo v motoru něco cvakat a je to slyšet v místech klínových řemenu.Dojel jsem 5 km a bylo to slyšet čím dál víc i při jízdě v záběru,tak na volnobeh.Nevite někdo co by to mohlo být.Mam ho dva roky a je starý 13 let a zatím jsem neměl žádný problém
respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.