0
back

diskuze k tématu: Citroën C5

category of topic classification: francouzská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 01:04, recenze
Panecku, to jsem si kvalitne pocetl.Dekuji za peknou recenzi.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 01:45, RE: recenze
ctenar posted by:
No to já také, jen jsem se nic nedozveděl o Citroënu C5 jako takovém...:o(
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 02:23,
tak s tim jsem se jeste nesetkal, ze kdyz potrapim auto za studena tak mi popraskaj polo-osy, spis tesneni pod hlavou nebo hlava ale tohle? asi zbytecne si to cist, kdyz pan ma takovy prehled o autech, ma to čtyži koua a děa to hn hn hn
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 06:29, RE: recenze
Kukinek posted by:
No to já také, jen jsem se nic nedozveděl o Citroënu C5 jako takovém...:o(
Souhlasím, v té recenzi vůbec nic není..., ale na pousmání to není špatný :o)))
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 06:31, RE: bez předmětu
anonym posted by:
tak s tim jsem se jeste nesetkal, ze kdyz potrapim auto za studena tak mi popraskaj polo-osy, spis tesneni pod hlavou nebo hlava ale tohle? asi zbytecne si to cist, kdyz pan ma takovy prehled o autech, ma to čtyži koua a děa to hn hn hn
Já hlupák, od teď budu auto před jízdou zahřívat na válcích, abych měl prohřáté poloosy..
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 07:57, RE: recenze
zigi posted by:
Souhlasím, v té recenzi vůbec nic není..., ale na pousmání to není špatný :o)))
hele piš si laskavě pod svým nickem už aby byla ta evidence. jinak souhlasím že jsme se nic nedozvěděli.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 08:46, JEDINE OPEL
ten je nejlepsi!!!!
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 09:07, C5
Nebyla tady recenze na C5 docela nedávno?
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 09:20, RE: C5
Máca posted by:
Nebyla tady recenze na C5 docela nedávno?
Recenze tu byly, žadonil jsem o zkušenosti s 1,6 HDi, nikdo se nevyjádřil... Protože o C5 uvažuju, docela mě to mrzí, tak jako úrověň těhle "zkušeností".
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 09:50, O ničem
Hmm, tak jsem se zase dozvěděl kulový. A C5 by mě docela hodně zajímala, nedávno mě vezl jeden taxikář s C5, ta jízda byla maximálně v pohodě, inu jako s každým větším céčkem. Tu recenzi na C5 (tuším, že byla ve slovenštině) jsem četl, nebyla moc příznivá. Ale rád bych dozvěděl něco víc. Ten taxikář to strašně chválil, no a i když nepatřil k těm mimozemšťanům z letiště, tak i tak ho beru z rezervou. Máte někdo nějaké zkušenosti s C 5 2.0 HDI (pokud možno v nějaké lepší výbavě???). Díky.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 09:53, RE: recenze
ctenar posted by:
no nevím mám 7 lert auto a mám ho taky slepené jak píše autor,a zatím bez problémů
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 09:57,
no,jaá asi nejsem všichni,protože já moc navyžaduji tu elektroniku,protože vím čím víc elektroviky,tak víc problémů,takže já se nedivím,a komu je divno tomu je blivno
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 11:49, RE: O ničem
jiriez posted by:
Hmm, tak jsem se zase dozvěděl kulový. A C5 by mě docela hodně zajímala, nedávno mě vezl jeden taxikář s C5, ta jízda byla maximálně v pohodě, inu jako s každým větším céčkem. Tu recenzi na C5 (tuším, že byla ve slovenštině) jsem četl, nebyla moc příznivá. Ale rád bych dozvěděl něco víc. Ten taxikář to strašně chválil, no a i když nepatřil k těm mimozemšťanům z letiště, tak i tak ho beru z rezervou. Máte někdo nějaké zkušenosti s C 5 2.0 HDI (pokud možno v nějaké lepší výbavě???). Díky.
V našem archívu najdete 5 dalších (již uveřejněných) Zkušeností uživatele, který popisuje C5.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 12:05, elektronika
Sice mel autor pravdu, ze elektroniku dodava jen par vyrobcu, ale jak je tedy mozne, ze i presto, ze jine znacky jsou nabusene elektronikou tak nezlobi, a jine i kdyz te leektirniky maji prumerne tak s ni maji neustale problemy? Jinak taky jsem se tesil, kdyz jsem videl nadpis C5, a nakonec obrovske zklamani, jinak jestli auto bylo, ci nebylo bourane, nema takovy vliv na spolehlivost, zalezi jak vazna bouracka to byla, jak kvalitne byla opravena, spise po bouracce byva problem s korozi, s geometrii a s licovanim dilu. Ale jinak vetsino se elektirka sere i u auta noveho a nebouraneho :), bohuzel
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 13:44, Jedině Kia
Jo korejci ti jsou nejlepší!
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 14:16, Kvalita prispevku
To uz nikdo nic lepsiho nenapise, ze zverejnujete takove nic nerikajici clanky? Nedivil bych se kdyby autorem tohoto clanku byl prodejce znacky Citroen.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 15:43, RE: Jedině Kia
David_Logins posted by:
Jo korejci ti jsou nejlepší!
Koukam ze se tu opet objevil muj protiklad - dvojnik. Zapomel si na Japonce, ty krom hondy a mazdy taky nemusim.....
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 16:12, RE: Jedině Kia
David_Logins posted by:
Koukam ze se tu opet objevil muj protiklad - dvojnik. Zapomel si na Japonce, ty krom hondy a mazdy taky nemusim.....
Podle mě, čím víc je v autě elektroniky, tím větší pravdepodobnost, že se pokazí...dle Murphyho zákonů, můželi se něco pokazit, pokazí se to!:)) jedině snad s dodavateli z Japonska takové problémy nejsou...narážím teď například na Subaru, kde jsem žádné problémy nezaznamenal...
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 04.04.2007 16:13, RE: Jedině Kia
David_Logins posted by:
Podle mě, čím víc je v autě elektroniky, tím větší pravdepodobnost, že se pokazí...dle Murphyho zákonů, můželi se něco pokazit, pokazí se to!:)) jedině snad s dodavateli z Japonska takové problémy nejsou...narážím teď například na Subaru, kde jsem žádné problémy nezaznamenal...
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 05.04.2007 10:56, ???
Hustá recenze! Pán je zrejmě odborník, popis vozu byl velice podrobný a fundovaný. Akorát u servisu Citroen mi chybělo tel. číslo na prodejnu a aktuální nabídka vozů!
respond
nahlásit
1 2
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.