0
back
 

diskuze k tématu: SUV Captiva nebo C5 combi

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, francouzská vozidla, americká vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 13.07.2013 12:26, SUV Captiva nebo C5 combi
Dobrý den.
Velmi rád pročítám Vaše recenze automobilů a rady váhajícím, kteří neví co koupit. Dostal jsem se do stejné situace a rozhodl se požádat vás o radu. Vím, že uvádím vozidla s naprosto odlišných kategorií, ale každé má pro mě klady i zápory, které mě mohou potrápit nebo mi pomoci.
Mám tříčlennou rodinu a bydlíme v podhorské oblasti, kde dokáže napadnout nemalé množství sněhu. Denně dojíždím do práce 30km tam a 30 km zpátky plus a pět až deset tisíc kilometrů navíc různými pojížďkami a dovolená v Itálii za rok. Srovnávat prostornost vozů je asi nesmysl, ale pohodlí, komfort a nároky na údržbu, spotřebu popřípadě náhradní díly, gumy atd. by mi mohly značně napovědět. Určitě bych v neposlední řadě uvítal porovnání ohledně spolehlivosti obou kandidátů klady a zápory. Nebráním se ani myšlence jiného vhodnějšího vozu pro mé potřeby, bohužel jsem neobjevil jiný, který by mne chytil za srdce. Možná bych pouze dodal že mluvíme o autech roku výroby 2008 až 09, investice cca 200 tisíc..
Předem děkuji za Vaši odpověď.
Alaxin
respond
deleted user
number of posts
date of registration
Wednesday 28.08.2013 21:03, Re:
Dobrý den. Přestože bydlíte v podhorské oblasti, doporučím Vám spíše Citroen C5. Je to velmi pohodlné, prostorné a spolehlivé auto, v případě koupě dieselu také relativně úsporné díky motorům HDi. Jeho hydropneumatický podvozek je rovněž spolehlivý, navíc v případě nějaké terénní nerovnosti je možné měnit světlou výšku. Troufám si tvrdit, že projede prakticky to samé, co SUV Captiva. Ta má sice vyšší světlou výšku, tím ale její výhody oproti Citroenu C5 končí.
respond




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.