0
back

diskuze k tématu: Jakou osobní dodávku (t5, viano, vito, scudo, jumpy)?

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, dovoz vozidel, automobilky, německá vozidla, francouzská vozidla, italská vozidla
george.cotagge
number of posts2
date of registration17.01.2017
Tuesday 17.01.2017 20:00, Jakou osobní dodávku (t5, viano, vito, scudo, jumpy)?
Zdravím,
nastíním svoji situaci - denně jezdím do práce autem ale jen pár km (17), o víkendu jezdíme na skály s tím že spíme v autě. někdy jedem sami dva, někdy ve čtyřech a někdy bych potřeboval 7 míst (za rodinou s rodinou do chorvacka).
Do budoucna si zároveň představuju v aute napůl skládací spaní, pod které se ješte vejdou nějaké věci a v předu dodělat konzole na otočná sedadla. a chtěl bych ne úplně řvoucí auto, teď mám oktavku 1 - 1.9tdi 66kw a při 120-130 je to už na mě dost hluk, když se takhle jede 630km
cenový limit mám +- 300tis a chtěl bych auto kolem roku 2009-10. Mám člověka co by mi dovezl za rozuzmné peníze auto z německa a tak to taky chci řešit, potřebuji ale poradit nejlépe od uživatelů.
výběr je
- Transporter t5 (75/103kw), ten ale za ty peníze bude problém sehnat a bude asi jen v základu. čili dost hlučný a verze caravelle už je v téhle ceně sen
- jumpy/expert - nemám zatím o něm moc informací - když už tak jedině verzi long
- scudo - sice stejné auto ale mají jiné motory
- vito/viano - zatím jsem našel recenze jen že buď super nebo šrot... bojím se ceny náhradních dílů

máte někdo prosím radu?
respond
nahlásit
Pepe
number of posts1143
date of registration09.05.2007
Wednesday 18.01.2017 08:05, RE: gramatika
george.cotagge posted by:
děkuji za upozornění, vím o tom a nehodlám s tím nic dělat

Sice mě ta ignorance základů sere, ale budiž. Tak nějak to o něčem vypovídá.
Ale k věci - to zadání je troufnu si říct nesplnitelné - cena/věk/muzika. Za tu cenu je na hraně T4 multivan, spaní je často zapsáno v TP, sedadla otočná většinou v autě. Ale bude to oříšek sehnat, venku je výběr větší, za vyšší ceny.
respond
nahlásit
HoNZA
number of posts248
date of registration28.04.2008
Wednesday 18.01.2017 10:17, přidej auto
Dej si do výběru i toyotu Previa. Je to geniálně prostorné auto pro 7 lidí, kde se dva v pohodě vyspí, je neskutečně pohodlná a spolehlivá. máme je v práci jako rychlé transportní auto na velké dálky, motor 2.4 benzín, automat - jezdí se okolo 10 litrů a jen se v tom mění olej a svíčky.... střídá se v tom 5 šoférů a nyní mají obě najeto skoro 700 000 km. šéf plánuje výměnu, ale zatím není důvod, jen to jezdí... za třista tisíc jí z německa přivezeš krásnou.
respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.