0
back

diskuze k tématu: dotaz na koupi auta na splátky

category of topic classification: poradna, ostatní, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 02.02.2013 20:47, dotaz na koupi auta na splátky
Dobrý den
prosím Vás potřeboval bych koupit vůz na splátky,ale bohužel jsem v registru dlužníků.Mám plný invalidní důchod již 7 let.
Děkuji za odpověd Vlasák
respond
nahlásit
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Sunday 03.02.2013 09:00, RE: dotaz na koupi auta na splátky
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý denprosím Vás potřeboval bych koupit vůz na splátky,ale bohužel jsem v registru dlužníků.Mám plný invalidní důchod již 7 let.Děkuji za odpověd Vlasák

Občas narazím na to, že autobazary píšou "bez nahlížení do registrů"....

respond
nahlásit
number of posts
date of registration
Sunday 03.02.2013 11:30, rada nad zlato
dobrý den, v registru asi nejste jen tak pro nic za nic....jakmile v registrech jste žádná normální banka ani společnost vám nepůjčí.půjčí vám leda lichváři typu smart nebo acema nebo možná essox....pak ale nedělejte chudáčka v televizi až budete mít exekuci...a hlavně nebrečte že jste nevěděl co podepisujete. nejlevnější je na auto ušetřit protože poplatky na úvěru vás budou stát jako druhé auto
respond
nahlásit
Pavlik
number of posts1328
date of registration09.10.2008
Sunday 03.02.2013 12:16, souhlas s findingem
Pokud jste skutečně invalida, máte nárok na příspěvek od sociálky na koupi vozu + příspěvek na jeho provoz - tudíž je mi snaha o koupi auta na úvěr dost podezřelá, zvláště při okolnostech které vyjmenoval finding.
respond
nahlásit

update
you watch this topic

stop watching this topic
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.