0
back
 

diskuze k tématu: Fiat Freemont 2.0 Multijet: Povedený Spaghetti western

category of topic classification: italská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 09.07.2012 18:25, líbí
mně se freemont jakožto rodinné auto děsně líbí, bral bych ho všema deseti. Kolega měl možnost se v tom svézt a říkal perfektní.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 13.07.2012 19:59,
zajímá mně co to je neitalsky hladce,protože po 42letech ježdění jako profik,s najetými 2500000km jsem vystřídal x vozidel z nich x automatů a mněl jsem několik VW,kdy jsem řadil málem obouruč a světe neznalých a germanizovaných nadměrně přeplacených pořád stejných aut jsem objevil ITALA-už 2X Hlavně vy osli(majitelé vw),ecce on má lepší a výkonný motor než masírované médii vw,žádný TURBOEFEKT jako ubohé vw,a výdž o jaké se zastaralé vw ani nezdá a řazení perfektní.Zajímalo by mně ,kdyby se majitelé ubohých felicií nebo fabií svezli ve Fiatu ,Lancii,Alfičce nebo nedej bože Maserati,Ferrari...jestli by sedli do svých "přesně řadících předražených sráčů" zn. škoda nebo passat.Jestlipak znají majitelé význam "passat,bora,Scirroco.... bych se divil vy tzv.odborníci......co??????
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 10.09.2012 18:46, RE:
ditmen1 posted by:
zajímá mně co to je neitalsky hladce,protože po 42letech ježdění jako profik,s najetými 2500000km jsem vystřídal x vozidel z nich x automatů a mněl jsem několik VW,kdy jsem řadil málem obouruč a světe neznalých a germanizovaných nadměrně přeplacených pořád stejných aut jsem objevil ITALA-už 2X Hlavně vy osli(majitelé vw),ecce on má lepší a výkonný motor než masírované médii vw,žádný TURBOEFEKT jako ubohé vw,a výdž o jaké se zastaralé vw ani nezdá a řazení perfektní.Zajímalo by mně ,kdyby se maji...
Plně souhlasím... hlavně, že se nestydí prodávat auta v 21.století s motory OHV, které měly z "tisícovek" převrtané x-krát a pak do toho narvali "injection" ...taková Fóbia 1.4 MPi to je vrchol automobilového nebe ...a to nemluvím o těch handicapovaných motorech HTP - s vyvažovací berličkou !!!
A nyní po 15 letech u dieselu "objevili" common rail, protože jim PD ekologicky nestačí...vždycky, když takovou koncernovou káru světového formátu vidím, jak při rozjezdu zakouří, jako když děda přidá plasty do kotle, tak lituji tu naši matičku Zemičku
respond




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.