0
back

diskuze k tématu: Menší spolehlivé auto do 60 tisic ( ideálně vyšší posez) - Panda, i20, Fabia?

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit
Marci0001
number of posts1
date of registration08.08.2021
Sunday 08.08.2021 15:25, Menší spolehlivé auto do 60 tisic ( ideálně vyšší posez) - Panda, i20, Fabia?
Hezký den, delší dobu uvažuji o koupi auta a stále si nejsem jistá, které vybrat, i když jsem přečetla množství rad, recenzí, atd.
Řidičský průkaz mám od 30 let, ale moc jsem toho v životě nenajezdila a teď už jsem neřídila asi 4 roky. Rada bych teď na prahu 50tky toto změnila a pořídila si nějaké menší auto s levným provozem, ideálně s vyšším posezem. Cena v hotovosti tak do 60 tisic, případně možná i vyšší cena na splátky.
Líbí se mi třeba Fiat Panda, na který jsem četla celkem pochvalné recenze, případně Hyundai i20 nebo i20. Doporučuji mi i Fabii, ale ta mi nepřijde, že má vyšší posez, který bych ráda kvůli lepšímu výhledu.
Rada si nechám doporučit i další automobily. Moc děkuji.
respond
nahlásit
number of posts
date of registration
Monday 09.08.2021 07:22, RE: Menší spolehlivé auto do 60 tisic ( ideálně vyšší posez)
citation:
reakce na: Marci0001, 08.08.2021 15:25 (Hezký den, delší dobu uvažuji ...)

Panda v benzínu není špatná volba. Ještě s vyšším posazem mohu doporučit Ford Fusion motor 1.25 nebo 1.4 benzín. Dále mě napadají dvojčata Opel Agilla/Suzuki Wagon, Renault Modus a Opel Meriva.
i20 ani Fabia vyšší posez nemají, to jedině iX20, ale ta nebude za 60
respond
nahlásit

update
you watch this topic

stop watching this topic

similar vehicles on offer:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.