0
back

diskuze k tématu: Ford Mondeo 2.5T vs. Alfa Romeo 1,75TBi

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, japonská vozidla, italská vozidla, typ vozidla, osobní
scuntos
number of posts9
date of registration08.10.2013
Tuesday 08.10.2013 14:15, Ford Mondeo 2.5T vs. Alfa Romeo 1,75TBi
Dobrý den, chtěl bych poradit s výběrem rodinného benzínového vozu do cca 300 tisíc a 5ti let stáří, které by sloužilo nejenom ke každodenním povinnostem, ale mohl bych se s ním občas pobavit na okreskách. Favoritem by asi byla současná Honda Accord, ale ta se s motorem 2.4 do daného finančního limitu sehnat nedá, takže mi vyšly výše uvedené vozy s turbomotory. Zajímá mne zejména spolehlivost - u Mondea speciálně tento motor od Volva není nijak valně chválen, na druhou stranu ani haněn. Naopak u Alfy se prý jedná, v porovnání s motory od GM, o jasnou benzínovou volbu, ale zase si s sebou nese pošrameocenou pověst celé značky, tomu se mi ale moc věřit nechce. Děkuji za vaše rady.
respond
nahlásit

update
you watch this topic

stop watching this topic

similar vehicles on offer:
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, all rights reserved.