0
back

diskuze k tématu: Havarujete na dálnici? Vaše auto bude pryč do 30 minut

category of topic classification:
marek.sakarFB
number of posts22
date of registration21.10.2013
Monday 21.12.2015 08:15, Marek
Když tu bude skutečně spolupráce ŘSD a Pojišťoven tak proč ne. Není žádné tajemství, že si dopravní policie přivydělává tím, že volá na místa dopravních nehod takzvané Crash huntery a tím se poškozený po dopravní nehodě dostává to bezvýchodné situace ( v důsledku které mnohdy zaplatí spoustu peněz). Otázka zní zda se bude ŘSD obtěžovat zjišťovat kde má kdo pojištění a tudíž od koho vyžádat asistenční služby. Možná by mohla ŘSD mít na toto vlastní firmu? A ta by měla domluvené ceny se všemi tuzemskými pojišťovnami ?
respond
nahlásit
morty
number of posts7
date of registration21.12.2015
Monday 21.12.2015 23:38, Dotaz
Mám prvně otázku. Jelikož jsem ještě díky bohu toto řešit nemusel, to si nemůžu zavolat sám svou "odtahovku"?
respond
nahlásit
marek.sakarFB
number of posts22
date of registration21.10.2013
Tuesday 22.12.2015 13:13, odpověd
V tuto chvílí by jste ještě tuhle možnost mít měl. V případě, že třeba po nehodě budete odvezen RZS tak policie odtah zajistí sama (říká se tomu "nařízený odtah"). K tomu se také pojišťovny staví jinak. Hodně pojišťoven toto hradí.
respond
nahlásit
Zvirak
number of posts459
date of registration09.09.2012
Wednesday 23.12.2015 09:09, .
já jsem zažil obě situace, jednou jsem na dálnici volal odtah a pak mě po nehodě odvezla RZS a já se pak z nemocnice ještě hádal s PČR.
Přístup policie po nehodě byl mírně řečeno skandální. Za odtah motorky ca 15 km jsem měl zaplatit asi 10 tisic. Nakonec to zacálovala pojišťovna a po dlouhým a hnusným dohadování to stálo asi dva tisíce. Co já vim od bývalého kolegy (bývalého pražského dopraváka) měli pětikilo bokem za odtah, resp. Crashhuntery.

a odtah z dálnice při poruše na nejbližší výjezd je, myslím, v každém POV v rámci asistenčních služeb zdarma.
respond
nahlásit

update
you watch this topic

stop watching this topic
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, all rights reserved.