0
back

diskuze k tématu: Ojetý Hyundai Sonata EF – jaký je se šestiválcem?

category of topic classification: korejská vozidla
eTeflon
number of posts173
date of registration04.11.2008
Tuesday 10.06.2014 02:23, Cena?
Souhlasím s redakcí. Samozřejmě pokud víte od koho auto je, jak se k němu choval, jak ho servisoval a samozřejmě kolik po Vás chce, tak bych se nebál. Další věc je Váš roční nájezd. Ale pokud najezdíte málo (kolem 10tkm), cena je opravdu dobrá, auto je v super stavu a nepotřebuje investice, šel bych do něho
respond
nahlásit
Corlis
number of posts135
date of registration14.03.2007
Tuesday 10.06.2014 15:57, sonata
měl jsem skoro dva roky sonatu rv 98 ve dvoulitru s nezničitelným mitsubishi motorem a Tartarini LPG. Parádní posvez, chtělo to trochu korunek do údržby, ale všude jsem dojel nerozlámán, v komfortu, levně a v pohodě. Bohužel jsem potřeboval kombi, jinak bych ji měl ještě teď. Mohl jsem mít i sonatu v třílitru, ale vzhledem k nájezdu km jsem bral lpg. Nemohu jinak než doporučit, určitě navštivte forum hyundaistů k radám a postřehům.
respond
nahlásit
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Wednesday 11.06.2014 10:18, LPG?
Ze zvědavosti by mě zajímalo, jestli je tento motor použitelný k přestavbě na LPG, to by pak vzhledem k určitě nízké pořizovací ceně dávala V6 Sonata smysl i pro větší nájezd.
respond
nahlásit
Corlis
number of posts135
Wednesday 11.06.2014 17:02, RE: LPG?
Paul posted by:
Ze zvědavosti by mě zajímalo, jestli je tento motor použitelný k přestavbě na LPG, to by pak vzhledem k určitě nízké pořizovací ceně dávala V6 Sonata smysl i pro větší nájezd.

neměl by být problém, mám kamaráda se Santa Fe se stejným 2.7 V6 a lpg a funguje naprosto normálně.
respond
nahlásit
David V
number of posts2075
date of registration16.05.2007
Wednesday 11.06.2014 21:17, RE: LPG?
Corlis posted by:
Paul posted by:
neměl by být problém, mám kamaráda se Santa Fe se stejným 2.7 V6 a lpg a funguje naprosto normálně.

Hele a co ta novější s 3,3 V6? Ta se mi docela líbí za ty peníze, co se nabízí.
respond
nahlásit
Corlis
number of posts135
Thursday 12.06.2014 18:03, RE: LPG?
David V posted by:
Corlis posted by:
Paul posted by:
Hele a co ta novější s 3,3 V6? Ta se mi docela líbí za ty peníze, co se nabízí.

tak to je jeden z mých snů, já byl vzdy na víceobjemové víceválce. Svezl jsem se, má 234koní, jen tak si pluje krajinou, baštilo mu to 12-14l, ekojízda říkal tak 10. Jenže je to sedan a já potřebuji kombi, takže možná někdy jednou....dle mého je to líbivé, dobře postavené auto. Podvozek dobře filtroval silnici. Komu vyhovuje komfort, klid a pohoda, určitě se nesplete. Nejezdil ani moc do servisu se závadama, motor má výborný zvuk. Stejný se dával do Grandeura.
respond
nahlásit
Draxx
number of posts3
date of registration19.11.2008
Saturday 14.06.2014 19:55, 3.3 V6
Sonatu NF 3.3 V6 vlastnim. Je to moje druha sonata NF. Je to vozidlo s vybornym pomerem cena/vykon. Motor je tichy, dostatecne vykonny a spotreba lze udrzet v rozumnych mezich - ja se hejbu okolo 10, ale jezdim pomerne klidne. Nechce se mi sepisovat roman, zajima-li vas neco, napiste mi na mejl barbarconan@centrum.cz
Preji hezky den = )
respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.