. Nech si ale prosím ty moudra do hospody k tomu pivu... Obchodní zákoník byl zrušen, prakticky všechny obchodní společnosti (s.r.o. a pod) se řídí Zákonem o obchodních korporacích (ZOK), který úzce navazuje na NOK (Nový občanský zákoník). Laicky řečeno - všichni se dnes řídí občanským zákoníkem.
.
. Nech si ale prosím ty moudra do hospody k tomu pivu... Obchodní zákoník byl zrušen, prakticky všechny obchodní společnosti (s.r.o. a pod) se řídí Zákonem o obchodních korporacích (ZOK), který úzce navazuje na NOK (Nový občanský zákoník). Laicky řečeno - všichni se dnes řídí občanským zákoníkem. Jinak souhlas - nákup od soukromé osoby přináší menší rizika, vynecháním článku navyšujícím cenu lze ušetřit. Ideálně nákup od soukromé osoby v Německu
.Bazar v ČR je až to poslední, pro mě nejzoufalejší řešení.
. Nech si ale prosím ty moudra do hospody k tomu pivu... Obchodní zákoník byl zrušen, prakticky všechny obchodní společnosti (s.r.o. a pod) se řídí Zákonem o obchodních korporacích (ZOK), který úzce navazuje na NOK (Nový občanský zákoník). Laicky řečeno - všichni se dnes řídí občanským zákoníkem. Jinak souhlas - nákup od soukromé osoby přináší menší rizika, vynecháním článku navyšujícím cenu lze ušetřit. Ideálně nákup od soukromé osoby v Německu
. Nech si ale prosím ty moudra do hospody k tomu pivu... Obchodní zákoník byl zrušen, prakticky všechny obchodní společnosti (s.r.o. a pod) se řídí Zákonem o obchodních korporacích (ZOK), který úzce navazuje na NOZ (Nový občanský zákoník). Laicky řečeno - všichni se dnes řídí občanským zákoníkem. Jinak souhlas - nákup od soukromé osoby přináší menší rizika, vynecháním článku navyšujícím cenu lze ušetřit. Ideálně nákup od soukromé osoby v Německu