0
back

diskuze k tématu: Range Rover Evoque TD4: Styl až na prvním místě

category of topic classification: automobilky, ostatní
Alda
number of posts36
date of registration25.05.2007
Monday 05.11.2012 21:47, Kudla
takový pěkný auto a žádná reakce... Hlavně že Mondea a jiné staré vergly se tu řeší pořád dokola
Jinak by to spíš měla být konkurence pro X3 a ne X1 .
respond
nahlásit
Ricky001
number of posts12
date of registration15.03.2011
Tuesday 06.11.2012 11:42, Evoque je ;-)
Však on se nějaký rejpal najde. Nicméně si myslím, že auto je to po vzhledové stránce hodně povedené. Měl jsem možnost porovnat dvě motorové varianty, zmiňovanou naftu i benzín a benzín jede o poznání lépe. Nafta v táhlém stoupání na dálnici byla ve 160km/hod mrtvá. Spotřeba u turbo benzínu odpovídá vyšší stavbě a váze auta a samozřejmě jízdnímu stylu , ale tichý benzín i když jen 4 válec se k tomuto autu prostě hodí víc.
respond
nahlásit
David V
number of posts2075
date of registration16.05.2007
Tuesday 06.11.2012 17:03, RE: Kudla
Alda posted by:
takový pěkný auto a žádná reakce... Hlavně že Mondea a jiné staré vergly se tu řeší pořád dokola Jinak by to spíš měla být konkurence pro X3 a ne X1 .

No dyť je to hned v první větě ještě v anotaci, že nepřitahují větší než malou pozornost. A upřímně ofrouti nejsou můj šálek kávy a bohužel na tom nezvrátí nic ani fakt, že článek psal jeden z mých oblíbených redaktorů.
respond
nahlásit
AnderN
number of posts53
date of registration09.05.2007
Wednesday 07.11.2012 12:23, RE: Kudla
Alda posted by:
takový pěkný auto a žádná reakce... Hlavně že Mondea a jiné staré vergly se tu řeší pořád dokola Jinak by to spíš měla být konkurence pro X3 a ne X1 .

Kdepak, X3 je přímým konkurentem Freelanderu. Evoque je opravdu na úrovni X1.
respond
nahlásit
Alda
number of posts36
Wednesday 07.11.2012 20:42, RE: Kudla
David V posted by:
Alda posted by:
No dyť je to hned v první větě ještě v anotaci, že nepřitahují větší než malou pozornost. A upřímně ofrouti nejsou můj šálek kávy a bohužel na tom nezvrátí nic ani fakt, že článek psal jeden z mých oblíbených redaktorů.

Jenže v první větě je i že právě Evoque je z jiného těsta (nebo tak nějak) a proto by mi nevadil i když s tou kávou jsem na tom asi podobně...

respond
nahlásit
Alda
number of posts36
Wednesday 07.11.2012 20:45, RE: Kudla
AnderN posted by:
Alda posted by:
Kdepak, X3 je přímým konkurentem Freelanderu. Evoque je opravdu na úrovni X1.

X1 mi přijde o dost menší a skoro za poloviční cenu... pak by tam mohlo být teda Q1 namísto Q3, ale to je fuk jak to je. Každopádně Evoque nad zmíněnými vyčnívá...

respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.