0
back
 

diskuze k tématu: Jaké auto do 3 000 000

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, japonská vozidla, italská vozidla, ostatní, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 29.10.2014 09:42, Jaké auto do 3 000 000
Dobrý den,

mám tu možná trochu nestandardní dotaz, ale opravdu se nemůžu rozhodnout. Jak už jsem uvedl v předmětu, mám zájem o luxusní reprezentativní vůz do circa 3 000 000 korun. Co od Vás očekávám? Ideálně nějaké zhodnocení aut na seznamu (jestli nafta lepší nebo benzín nebo alternativní pohon, jaké hrozí poruchy u toho a toho vozu, autorizovaný servis - chování servisu k zákazníkovi -...)

seznam adeptů pro koupi
Masserati Quattroporte SQ 4
infiniti Q50 Premium edition
infiniti FX30 Premium
infiniti QX70 3,0 diesel
Jaguar XF
Jaguar XJ Premium Luxury
MB ML 350 BlueTec 4Matic AMG style
MB GL 3,0 BlueTec 4Matic
Lexus LX 570 (prý velký držák co nikdy nezklame)
Audi (A7, A8, Q7)

Co od vozu očekávám? Kvalitu, spolehlivost, pohodlí, eleganci.
Co převažuje?
Líbí se mi všechny jmenované vozy, ale nejvíce masserati, jaguár (oba), MB ML,Infiniti naopak nejméně se mi líbí audi Q7, MB GL i když je taky pěkný
Čekám od vozu reprezentaci jsem obchodník a má klientela je velmi movitá

Děkuji za odpověď a za pomoc. S přáním pěkného dne a s pozdravem

Adam
obchodník s luxusním zbožím
respond
martin.volek1FB
number of posts13
date of registration12.11.2013
Wednesday 29.10.2014 17:10, Jednoznačně Mercedes
Jednoznačně bych šel do Mercedesu S klasse, což ale v seznamu nemáte. Tedy z Vašeho seznamu pokud nemusíte do terenu, tak MLko AMG. Pokud budete jezdit i cestou necestou tak GLko. Mercedes funguje dobře.
respond
petrolhead
number of posts2
date of registration26.01.2013
Wednesday 29.10.2014 18:31, Vyber podle vkusu
Dobry den,

Na zacatku bych vam doporucil snizit seznam adeptu ktere mate, znam vas pocit ze mate rad vsechny tyto auta akorat vas rozpocet je omezeny. Mel jsem stejny pristup pred x lety kdy jsem nemel dost prostredku.
Muzu jenom pomoc snizit vase kriteria a vybrat nejlepsi vuz pro sebe/firmu.
-jste ridic nebo se rad jenom vezete? To znamena jestli dokazete vyuzit limity techto vozu nebo jenom klidne jezdeni na predpisy.
- kolik je vam let? Protoze vsechny tyto auta maji image ktere dokazou reprezentovat na Cesky pomer a jenom zalezi na vas jaky design se vam nejvic vyhovuje (vek/design).
- koukam ze vetsina adeptu jsou ve verzi 4x4 a predpokladam jejich vyuziti je celerocni. Takze znamena na vase rozhodnuti je mezi image nebo pohodli. Z mych zkusenosti SUV auta jsou lepsi na delsi cetovani po dalnicich.

Na dotaz ohledne kvalit, spolehlivosti a chovani serivsu podle myho je nesmysl protoze vsechny tyto vozy maji zaruku na min. 2 roky a po zaruk je dobre tyto vozy opravovat mimo dealera; protoze zakaznicky servis v CR je jeste hodne zaostala oproti zapadu. Proc radim opravovat auta po zaruce mimo dealera; protoze moderni auta maji pamet a pamatuji zavady na aute a staci servis s novou diagnostiku na zjisteni a vymazani zavad. Pak jenom nejaky selsky rozum a nahradni dil aby mechanik dal dohromady 1+1 (ja vidim auta jako LEGA ;) ).
Podle mych zkusenosti tak benzinove motory maji nejmin problemu, ale auta v dnesni dobe uz jsou delany s kvalitou akorat se musi dodrzovat predepsane intervaly aby vydrzely.

Krome novy quattroporte, Q50 a QX70 tak jsem mel moznost vyzkouset vasich zbyvajici adeptu a myslim si ze oni maji nejake ucely v jejich "class".

Jestli se vam libi quattroporte a nebojite drazsi servis, tvrdsi svezeni (starsi model) a vysokou amortizaci tak muzu doporucit, jelikoz ve svy tride se mi nejvic vyhovuje. Quatroporte je ve tride a designove s Panamera a Aston Rapide. Jaguar bych doporucil XJ.

Kdybych byl na vasim miste tak bych bral Range Rover vogue/hse, protoze auto sam od sebe uz ma nejaky image a pokud vase klienti jsou movity tak urcite nektery maji tento vuz v garazi. Na vas rozpocet RR autobiography stezi vejdete. Pokud by me bylo 40ti+ tak bych vzal S550 nebo diesel v 4matic na AMG modely je zapotrebi vice penez.

Hodne stesti a s pozdravem
Petrolhead
respond
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Wednesday 29.10.2014 19:13, Ahoj
jsem André z klubu miliardářů. Co si koupí milionář za auto pro reprezentaci? S-klasse. A co si koupí miliardář? Přijde se poradit na tipcars.cz, kde mu poradí druhý miliardář... Range Rover)) zrovna před týdnem proběhnul rozhovor s Frantou Ringo Čechem, co popisoval svoje peripetie s tímto "luxusním" vozem
respond
PetrT
number of posts1076
date of registration24.05.2009
Wednesday 29.10.2014 20:15, RE: Ahoj
Reno posted by:
jsem André z klubu miliardářů. Co si koupí milionář za auto pro reprezentaci? S-klasse. A co si koupí miliardář? Přijde se poradit na tipcars.cz, kde mu poradí druhý miliardář... Range Rover)) zrovna před týdnem proběhnul rozhovor s Frantou Ringo Čechem, co popisoval svoje peripetie s tímto "luxusním" vozem


Range je v pohodě, spousta tolik medializovaných problémů udělalo bývalé České zastoupení extrémě špatným servisem a dokonce prodejem vytopených aut jako funglovky. U LR Disco 3 je to jiná, tam se těžce sype ta 2,7d od PSA - vylágruje se.
Ted už je servis v Kosoři perfektní.
Navíc pokud to neni fake pán chce nové a toho bych se nebál, pokud dělá co dělá stejně musí měnit auto při každém faceliftu takže ty 2-3 roky se neni čeho bát.

respond
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Wednesday 29.10.2014 20:23, RE: Ahoj
PetrT posted by:
Reno posted by:
jsem André z klubu miliardářů. Co si koupí milionář za auto pro reprezentaci? S-klasse. A co si koupí miliardář? Přijde se poradit na tipcars.cz, kde mu poradí druhý miliardář... Range Rover)) zrovna před týdnem proběhnul rozhovor s Frantou Ringo Čechem, co popisoval svoje peripetie s tímto "luxusním" vozem
Range je v pohodě, spousta tolik medializovaných problémů udělalo bývalé České zastoupení extrémě špatným servisem a dokonce prodejem vytopených aut jako funglovky. U LR Disco 3 je to jiná, tam se těžce sype ta 2,7d od PSA - vylágruje se. Ted už je servis v Kosoři perfektní. Navíc pokud to neni fake pán chce nové a toho bych se nebál, pokud dělá co dělá stejně musí měnit auto při každém faceliftu takže ty 2-3 roky se neni čeho bát.


Ne, Range není v pohodě. Range se kazí a kazí.. A když to slyšíš od majitelů nových i ojetých, asi na tom něco bude. A doporučit úplně nový model, to je úplně na pováženou.
respond
Valnoha
number of posts322
date of registration03.01.2011
Wednesday 29.10.2014 21:11, trosku bych doplnil vyber
Musim priznat malou zavist s tvoji starosti.... to na zacatek.
Ringovi mimochodem delal vsechny záležitosti na tom RR muj nejlepsi kamos u Dajbycha a co slycham tak opravdu ruce pryc.
Malokdo tu ma asi osobni zkusenost s dotazovanyma autama. Nejsem vyjimkou ale pridam jednu osobni o kterou bych ten vyber navrhnul rozsirit. Mame v rodine (konkretne muj strejda kteryho vidam asi 1x za 5 let...) Alpinu B10. Nedavno jsem s autem mel moznost stravit odpoledne. Nevim jak moc das na ego/image ale me byl extreme sympatickej nenapadnej potencial toho auta. Krom kol a vyfuku a predniho spojleru absolutne seriova 5er pro laika. Pokrocily vi hned ktera bije to je jasny. Ale nezapomenu pohledy ridicu v radoby vykonnych autech jak jim cerny kombik s 525i nalepkou na kufru ale 400kw pod kapotou mizi v dali....
Exkluzivita a jistota ze nepotkas kazdej mesic opakuji mesic ( S classe A8, Q7 atd nekolik denne) stejny auto by pro mne v tvem rozhodovani hrala nemalou roli.
At se rozhodnes jakkoliv kazdopadne at novy auticko dela jenom radost!!!
respond
Fanda
number of posts551
date of registration28.09.2008
Thursday 30.10.2014 05:28, RE: Jaké auto do 3 000 000
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den, mám tu možná trochu nestandardní dotaz, ale opravdu se nemůžu rozhodnout. Jak už jsem uvedl v předmětu, mám zájem o luxusní reprezentativní vůz do circa 3 000 000 korun. Co od Vás očekávám? Ideálně nějaké zhodnocení aut na seznamu (jestli nafta lepší nebo benzín nebo alternativní pohon, jaké hrozí poruchy u toho a toho vozu, autorizovaný servis - chování servisu k zákazníkovi -...) seznam adeptů pro koupi Masserati Quattroporte SQ 4 infiniti Q50 Premium edition infiniti FX30 Premium infiniti QX70 3,0 diesel Jaguar XF Jaguar XJ Premium Luxury MB ML 350 BlueTec 4Matic AMG style MB GL 3,0 BlueTec 4Matic Lexus LX 570 (prý velký držák co nikdy nezklame) Audi (A7, A8, Q7) Co od vozu očekávám? Kvalitu, spolehlivost, pohodlí, eleganci. Co převažuje? Líbí se mi všechny jmenované vozy, ale nejvíce masserati, jaguár (oba), MB ML,Infiniti naopak nejméně se mi líbí audi Q7, MB GL i když je taky pěkný Čekám od vozu reprezentaci jsem obchodník a má klientela je velmi movitá Děkuji za odpověď a za pomoc. S přáním pěkného dne a s pozdravem Adam obchodník s luxusním zbožím


Mám 3 000 000 na auto a nemohu se rozhodnout jaký.Tak se poradím zde na foru s nějakým Frantou z Horní Dolní.Tak se mi zdá,že si z nás redakce dělá srandu,No já bych se při koupi jakéhokoliv vozu rozhodoval podle zkušební jízdy a různých testů z médií.
respond
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Thursday 30.10.2014 07:41, RE: Jaké auto do 3 000 000
Fanda posted by:
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den, mám tu možná trochu nestandardní dotaz, ale opravdu se nemůžu rozhodnout. Jak už jsem uvedl v předmětu, mám zájem o luxusní reprezentativní vůz do circa 3 000 000 korun. Co od Vás očekávám? Ideálně nějaké zhodnocení aut na seznamu (jestli nafta lepší nebo benzín nebo alternativní pohon, jaké hrozí poruchy u toho a toho vozu, autorizovaný servis - chování servisu k zákazníkovi -...) seznam adeptů pro koupi Masserati Quattroporte SQ 4 infiniti Q50 Premium edition infiniti FX30 Premium infiniti QX70 3,0 diesel Jaguar XF Jaguar XJ Premium Luxury MB ML 350 BlueTec 4Matic AMG style MB GL 3,0 BlueTec 4Matic Lexus LX 570 (prý velký držák co nikdy nezklame) Audi (A7, A8, Q7) Co od vozu očekávám? Kvalitu, spolehlivost, pohodlí, eleganci. Co převažuje? Líbí se mi všechny jmenované vozy, ale nejvíce masserati, jaguár (oba), MB ML,Infiniti naopak nejméně se mi líbí audi Q7, MB GL i když je taky pěkný Čekám od vozu reprezentaci jsem obchodník a má klientela je velmi movitá Děkuji za odpověď a za pomoc. S přáním pěkného dne a s pozdravem Adam obchodník s luxusním zbožím
Mám 3 000 000 na auto a nemohu se rozhodnout jaký.Tak se poradím zde na foru s nějakým Frantou z Horní Dolní.Tak se mi zdá,že si z nás redakce dělá srandu,No já bych se při koupi jakéhokoliv vozu rozhodoval podle zkušební jízdy a různých testů z médií.


Víš jak, internet snese všechno...
Podepsán Adam, obchodník s luxusním zbožím /kokain

respond
saperV
number of posts12
date of registration12.11.2013
Thursday 30.10.2014 08:26, auto do 3 bla bla bla
S výběrem auta ti neporadím, ale vím, kde prodávají chromovaný vidle.
respond
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Thursday 30.10.2014 10:14, RE: Jaké auto do 3 000 000
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den, mám tu možná trochu nestandardní dotaz, ale opravdu se nemůžu rozhodnout. Jak už jsem uvedl v předmětu, mám zájem o luxusní reprezentativní vůz do circa 3 000 000 korun. Co od Vás očekávám? Ideálně nějaké zhodnocení aut na seznamu (jestli nafta lepší nebo benzín nebo alternativní pohon, jaké hrozí poruchy u toho a toho vozu, autorizovaný servis - chování servisu k zákazníkovi -...) seznam adeptů pro koupi Masserati Quattroporte SQ 4 infiniti Q50 Premium edition infiniti FX30 Premium infiniti QX70 3,0 diesel Jaguar XF Jaguar XJ Premium Luxury MB ML 350 BlueTec 4Matic AMG style MB GL 3,0 BlueTec 4Matic Lexus LX 570 (prý velký držák co nikdy nezklame) Audi (A7, A8, Q7) Co od vozu očekávám? Kvalitu, spolehlivost, pohodlí, eleganci. Co převažuje? Líbí se mi všechny jmenované vozy, ale nejvíce masserati, jaguár (oba), MB ML,Infiniti naopak nejméně se mi líbí audi Q7, MB GL i když je taky pěkný Čekám od vozu reprezentaci jsem obchodník a má klientela je velmi movitá Děkuji za odpověď a za pomoc. S přáním pěkného dne a s pozdravem Adam obchodník s luxusním zbožím


Audi s MB v dieselu je sázka na jistotu co se týká servisního zázemí, image, poklesu hodnoty a snadnosti dalšího prodeje. Masserati a Jag jsou více o srdci a fantazii majitele, ovšem zbytek je pravý opak němců, a to i přes postupný nárůst kvality v posledních letech. Japonci jsou na tom obecně s kvalitou a spolehlivostí dobře, ale jinak by mě ničím nezaujali a pokles hodnoty a problém s následným prodejem i náhradními díly a kvalifikovaným servisem může být dost velký. Ještě bych se svezl s Porsche Panamera, je sice škaredé jak prasečí rypák, ale má své kouzlo a skvěle se v něm jezdí. Já bych šel buď do něj, nebo do A7 Bi-TDI. Bi-TDI má neuvěřitelnou sílu, skvěle sladěnou s převodovkou i pohonem všech kol a překvapivě spolehlivost při rozumném zacházení neutrpěla. Spolu s Q7 bude následná prodejnost nejvyšší.
respond
BMW528i
number of posts372
date of registration07.01.2013
Thursday 30.10.2014 10:54, vybírá rozum nebo oči?
Pokud vybírají oči tak je jasné rozhodování mezi Masserati a jaguarem.
Pokud rozum, tak to bude ml gl q7
ještě bych doporučil zařadit i BMW nová x5 je pěkná a dobře se s ní jezdí a 6 grand coupe je krásné a svezení je opravdu zážitek.
Panamera není špatná, jen nastupování a vystupování s postavou 2m a 120kg není moc reprezentativní a pozor na motor 4,8 turbo životnost je cca 50-100tis a výměna stojí cca 500tis. porsche proto nabízí i nějaké připojištění na tyto závady po záruce.
respond
lvrana
number of posts1
date of registration25.11.2008
Thursday 30.10.2014 11:28, Ne nekazí
Range se nekazí o nic víc než jiný luxusní značky. Až si nějakýho koupíš a budeš s ním jezdit, tak si piš o tom, jak jseš s ním spokojenej nebo nespokojenej, do té doby si ty svoje informace z doslechu nech radši pro sebe. Mám třetího Range v řadě, všechny jsem kupoval nový, na tom posledním jsem právě překonal 100 tisíc km a bez obav půjdo do čtvrtýho. Před dvěma lety jsem koupil novej Mercedes a ten nevydržel jezdit ani týden.
respond
PetrT
number of posts1076
date of registration24.05.2009
Thursday 30.10.2014 12:00, RE: Ne nesere
lvrana posted by:
Range se nesere o nic víc než jiný luxusní značky. Až si nějakýho koupíš a budeš s ním jezdit, tak si piš o tom, jak jseš s ním spokojenej nebo nespokojenej, do té doby si ty svoje informace z doslechu nech radši pro sebe. Mám třetího Range v řadě, všechny jsem kupoval nový, na tom posledním jsem právě překonal 100 tisíc km a bez obav půjdo do čtvrtýho. Před dvěma lety jsem koupil novej Mercedes a ten nevydržel jezdit ani týden.


Souhlas, pověst Range tu zničilo minulé zastoupení. Jejich servis odrovnal i dost jinak do té doby dobrých aut. Ted už bych se toho nebál.
V rodině jsme měli dva, jedno rok staré ze začátku výroby a druhého nového. Oba s dieslem od BMW a to byl zdaleka nejslabší článek toho auta, po všech stránkách. U toho nového pouze v zárucce odešlo nějaké čidlo na podvozku, byl to jeden odtah. Jinak ho má táta dodnes a už si ho asi nechá na doježdění. Jízda v Range se nedá srovna s ničím ve třídě, i ten obří Lexus je proti tomu konfekce. Když do toho sednu z multivanu mám hubu jak obří smajlík.
respond
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Thursday 30.10.2014 13:35, RE: Ne nesere
lvrana posted by:
Range se nesere o nic víc než jiný luxusní značky. Až si nějakýho koupíš a budeš s ním jezdit, tak si piš o tom, jak jseš s ním spokojenej nebo nespokojenej, do té doby si ty svoje informace z doslechu nech radši pro sebe. Mám třetího Range v řadě, všechny jsem kupoval nový, na tom posledním jsem právě překonal 100 tisíc km a bez obav půjdo do čtvrtýho. Před dvěma lety jsem koupil novej Mercedes a ten nevydržel jezdit ani týden.


Máš tak čtyti angličáky ve vitríně možná...

respond




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.