0
back

diskuze k tématu: Mercedes do 80 000

category of topic classification: automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
Perny
number of posts5
date of registration07.08.2015
Saturday 05.09.2015 07:51, Mercedes do 80 000
Dobrý den,
chtěl bych se vás, jako odborníků zeptat, zda je rozumné si pořizovat ojetý Mercedes C ( 180 - 220 ) nebo CLK, za cenu do 80 000 Kč. Některé inzeráty nabízejí tato auta i za ceno do 60k. Rok výroby kolem 2000. Jedná se přeci jenom poměrně o luxusní auta a ta cena mi příjde docela nízká.

Dále bych se chtěl zeptat, jestli je kompresor velkým problémem, prý odchází kolem 250 000 km, ale zda je to pravidlem, to nevím. A oprava zřejmě nebude nejlevnější.

A proč zrovna Mercedes ? Rodiče, i další známí mají auta této značky, a všechny jsou naprosto bezproblémová. Měněno pouze "spotřební zboží". Z tohoto důvodu mě právě Mercedes láká a navíc je to dobře vypadající auto.

Děkuji za odpovědí, Jakub.
respond
nahlásit
Zdeny60
number of posts1249
date of registration08.09.2009
Saturday 05.09.2015 07:55, Kdo se bojí, sere v síni
Kup a poznáš.
respond
nahlásit
Perny
number of posts5
date of registration07.08.2015
Saturday 05.09.2015 09:06, RE: Kdo se bojí, sere v síni
Zdeny60 posted by:
Kup a poznáš.

no, jelikož jsem ještě student, i když ne chudý, tak bych radši měl nějakou jistotu. ne jen tak vyhodit tolik peněz jenom tak na zkoušku.
respond
nahlásit
tomaskrtek
number of posts983
date of registration18.03.2008
Saturday 05.09.2015 10:27, RE: Kdo se bojí, sere v síni
Perny posted by:
Zdeny60 posted by:
Kup a poznáš.
no, jelikož jsem ještě student, i když ne chudý, tak bych radši měl nějakou jistotu. ne jen tak vyhodit tolik peněz jenom tak na zkoušku.

jediné jistoty jsou smrt a daně. jakou chcete mít jistotu u auta za méně než deset procent pořizovací ceny prodávaného v podstatě jako soubor náhradních dílů? jistotu budete mít (možná) u funglovky s plnou zárukou, jinak nikdy. ta auta mohou mít 3x stočený tachometr, na Sbazaru je aktuálně CLK 2.3 kompressor s tacho 750.000! může vám tam odejít prakticky cokoliv a kdykoliv a počítejte s cenami dílů poplatnými pořizovací ceně. spotřební věci budou za hubičku ale když odejde něco co v druhovýrobě není tak to klidně převýší cenu auta. pokud to musí být MB tak si udělejte radost 124kou nejlépe kupé a co nejmladší a budete spokojený, to jsou ještě poctivá auta která už na ceně neklesají a navíc vypadají stylově a ne jako kočár pro cikány.
respond
nahlásit
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Saturday 05.09.2015 12:30, RE: Kdo se bojí, sere v síni
Perny posted by:
Zdeny60 posted by:
Kup a poznáš.

Proč se student dívá po ojetém Mercedesu? V tom jezdí staří mrdáči případně čikule...
respond
nahlásit
bitner
number of posts216
date of registration19.06.2012
Sunday 06.09.2015 17:37, RE: Kdo se bojí, sere v síni
Zdeny60 posted by:
Kup a poznáš.

Fakt ses obycejny troll.
respond
nahlásit
number of posts
date of registration
Wednesday 16.09.2015 00:06, re:
Dobrý den. Koupi tohoto vozu lze doporučit pouze v případě, že narazíte na slušný zachovalý kus. Náklady na údržbu a servis jsou vyšší a zmíněný kompresor skutečně okolo 250-300 tis. km vyžaduje nákladnou opravu.
respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.