0
back

diskuze k tématu: Oprava škrábance auto - Mercedes

category of topic classification: poradna, ostatní
egys
number of posts1
date of registration15.04.2025
Tuesday 15.04.2025 08:19, Oprava škrábance auto - Mercedes
Mám malinkatý škrábanec na autě: https://imgur.com/2MhRs2n a chtěl bych se vás zeptat co s tím udělat. Psal jsem jednomu autoservisu, který se tím zabývá a napsal mi, že "Nejlepší by bylo vzít celé dveře", tak jestli je tohle normální postup, když škrábanec se nechází ani na dveřích, ale u výfuku. Jelikož s těmito opravami nemám žádné zkušenosti, tak se chci zeptat jaký by měl být postup? Je to Mercedes 2021 metalíza
respond
nahlásit
Jerry1122
number of posts132
date of registration16.02.2018
Wednesday 16.04.2025 16:53, RE: Oprava škrábance auto - Mercedes
citation:
reakce na: egys, 15.04.2025 08:19 (Mám malinkatý škrábanec na aut ...)

No to už rozleštit nepůjde. Ale lokální lakování to zvládne na pohodu. Cena jen pár tisíc a hotové asi za 2 hodiny.
Neobepisujte servisy, ale vyloženě lakovny, co se tím zabývají.

Ps: menší lakovny kde dělají jedno auto po druhém bude lepší než velká lakovna, kde je x aut naráz. Tam hrozí oři nepřikrytí auta přelet laku z jiného auta. Sice to bude vidět jen při detailingu nebo pod lampou ale i tak :)
respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.