0
back

diskuze k tématu: Mercedes G-Klasse

category of topic classification: poradna, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 30.12.2012 20:07, Mercedes G-Klasse
Dobrý den, uvažuji o koupi Mercedesu třídy G. Vzhledem k tomu, že podnikám v zemědělství, potřebuji dieslový agregát, naftu si odepisuji. Vůz bude sloužit jako druhý vůz, nájezd kolem 20-30 tis.km ročně. Nechci ročníky starší než 2000. Cenově zajímavý se mi jeví 8-válec 400 CDI, ale bohužel jsem na tento motor prozatím nic pozitivního neslyšel. Je opravdu tak špatný a já se budu muset poohlédnout po šestiválci? Děkuji za odpověď.
respond
nahlásit
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Monday 31.12.2012 08:27, RE: Mercedes G-Klasse
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den, uvažuji o koupi Mercedesu třídy G. Vzhledem k tomu, že podnikám v zemědělství, potřebuji dieslový agregát, naftu si odepisuji. Vůz bude sloužit jako druhý vůz, nájezd kolem 20-30 tis.km ročně. Nechci ročníky starší než 2000. Cenově zajímavý se mi jeví 8-válec 400 CDI, ale bohužel jsem na tento motor prozatím nic pozitivního neslyšel. Je opravdu tak špatný a já se budu muset poohlédnout po šestiválci? Děkuji za odpověď.

Moje srdeční záležitost. Na 400 CDI zapomeňte kvůli převodovce, motor každou roztrhá. O motoru samotném jsem toho zase tak moc špatného neslyšel. O šestiválci můžete tak akorát snít, ten je cenově někde úplně jinde. Nejspíš jste myslel pětiválec 270 CDI, ten je výborný a bezproblémový.
Jinak vozy v tomhle stáří budou mít všechny přes 200 tisíc. Géčko celkem sleduju, neznám žádné jiné auto, které by si drželo cenu tak nechutným způsobem. To nemá ani 911ka.

respond
nahlásit
tomaskrtek
number of posts983
date of registration18.03.2008
Monday 31.12.2012 09:54, RE: Mercedes G-Klasse
nepřihlášený uživatel posted by:

na rok výroby se neohlížejte, u tohohle auta víc než u u jiných platí že konkrétní stav konkrétního kusu je podstatnější než rok výroby, mladší může být podstatně zdevastovanější než starší. 400CDi má problémy všude, takže skutečně 320 nebo 270. a přeji štěstí a pevné nervy, po zachovalých Géčkách v pěkném stavu je obrovský hlad.
respond
nahlásit

Mercedes G-Klasse

09.01.2014, advisory centre
hodnocení článku: -
přečteno: 5x

update
you watch this topic

stop watching this topic
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.