0
back
 

diskuze k tématu: Oplatí se mitsubisi lancer 10 nebo focus ll facelift

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 06.05.2013 18:24, Oplatí se mitsubisi lancer 10 nebo focus ll facelift
Dobrý den, již kdysi jsem se tu ptal na peugeot 307ale nakonec z francouze zešlo. Jelikož jsem potom už neslyšel nic dobrého. Tak nakonec jsem chtěl octavii ll 1.6 benzín ale nechci se jednoho dne probudit a nenajít své auto. Jelikož snad každý zná člověka který o octavii přišel nebo byl sám okraden. Tak sem bádal na internetu a narazil jsem na mitsubisi lancer 10 s 1.8 benzínem který mě celkem zaujal, ale zase si říkám nebude lepší koupit focuse ll 1.6 po faceliftu který bude mít určitě nižší nájezd km a i nejspíše lepší výbavu. No a ještě aby to nebylo tak jednoduché pokukuji po seatu leon ll také 1.6. Ale rozhodnout se je opravdu pro mě nemožné. Už takhle uvažuji druhý měsíc a hlavu z toho mám jak pátrací balon =). Nejvíce mě láka asi lancer ale co náhradní díly ? toho se celkem bojím. Tak vás chci poprosit o oběktivní názor. Předem moooc děkuji za odpověď.
respond
deleted user
number of posts
date of registration
Monday 17.06.2013 23:07, Re:
Dobrý den. Myslím, že sám tušíte, že díly na Mitsubishi Lancer a celkově jeho údržba Vás bude stát nejvíce. Svezení v něm ale bude pravděpodobně nejlepší. Ford Focus mu se mu sice nevyrovná výkonem, skvělými jízdními vlastnostmi mu ale šlape na paty. Navíc s motorem 1.6 se jedná o velmi spolehlivé auto s nízkými náklady na údržbu. Na poslední místo bych postavil Seat Leon. Pohonná jednotka o objemu 1.6 litru je rovněž spolehlivá, Focus mu ale ujede. Jeho jízdní vlastnosti jsou průměrné, dostupnost náhradních dílů dobrá. Těžko poradit, záleží, co od vozu očekáváte.
respond




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.