Arthuro posted by:
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobry den, momentalne jezdim ve Fordu Fusion 2008 1,4 16V predelano na LPG, najeto cca 100tis km, z toho 40tis LPG, auto je ve skvelem stavu, bez jedine nutne navstevy servisu, meneny pouze 1x brzdove desticky a kotouce. Krome vymeny oleje kazdych 15tis km a svicek kazdych 25tis km (delam si sam s garazistou) auto nic nepotrebovalo. Je jednoduche na udrzbu a zatim opravdu bez zavad nebo poruch. Pristi rok bude treba udelat nove rozvody+naplne atd. O vymene uvazuju pouze z duvodu nusnosti vetsiho zavazadloveho prostoru a nutnosti tempomatu kvuli prilezitnostnym cestam po Evrope. Naroky na novy vuz - co nejvetsi kufr ,LPG, CNG prip. dodelavane. Ne diesel. Co by jste mi doporucili do ceny cca 450tis s DPH za novy vuz? Prip. doporucit starsi ojety max. 3 roky stary a na co si dat u toho nakupu pozor. Dekuji Riegel
A co rakev na střechu popř. malý přívěs s rychlostí max. 130km/h? Pokud potřebuješ větší zavazadlový prostor jen "kvuli prilezitnostnym cestam po Evrope" a jinak ti Fordík vyhovuje a poslouchá, pak se ho zbavovat jen proto,aby byl využitý zavazadlový prostor 3-4x do roka a zbytek roku "převážet vzduch", považuji za hloupost. Tempomat je sice fajn, ale dá se bez něj žít. Potřebuješ-li prostor v kufru častěji, pořád, pak je situace jiná...Ciao,Arthuro
Souhlasím. U fungujícího auta bych taky raději koupil rakev a klidně bych si dopřál Thule a ušetřil 440 tisíc. Přívěs je opruz, ale o rakvi člověk víceméně neví. Vyšší čelní odpor se začne projevovat až tak nad 120km/h, kdy začne šplhat spotřeba, tedy aspoň, jakou zkušenost mám s truhlou já. Jinak nějaké výrazné zhoršení trakce nepozoruji (že by se auto mělo sklony překlápět).