0
back
 

diskuze k tématu: jaké malé a vetší auto cca 40-50 tis za jedno

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, francouzská vozidla, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 24.11.2013 00:41, jaké malé a vetší auto cca 40-50 tis za jedno
Dobrý den,prosím poradte jaké koupit malé auto na každodenní provoz-cesta do práce 8km z vesnice do města ale samý kopec a zatáčka poté jízda po městě(nákupy,2 děti škola školka) přemýšlím o Ford Ka,Opel Corsa,Renault Clio popř.Fabie) a větší\"rodinné\" pro manžela v kterém bychom jezdily i všichni,tam jsme přemýšleli o Ford Focus,Renault Megane Scenic nebo Citroen Xsara Picaso,Nissan Almera Tino,jde nám o to aby byla auta spolehlivá a měla nízkou spotřebu a nebyly s nimi velké výdaje.Bohužel se v tomto nevyznáme tak nevíme jak silné atd.raději bychom benzíny oba když to budou ojetiny.Předem děkuji.
respond
deleted user
number of posts
date of registration
Thursday 05.06.2014 17:31, re:
Dobrý den. S volbou benzínového motoru s Vámi s ouhlasím. Jako malé auto do 50 tis. Kč bych Vám doporučil Opel Corsa nebo Renault Mégane s benzínovými dvanáctistovkami. Co se týká Vašeho požadavku na větší auto, zde je u mne na prvním místě Ford Focus. Se zážehovou šestnáctistovkou se jedná o velmi spolehlivý automobil s nízkými provozními náklady.
respond




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.