0
back

diskuze k tématu: Novy Renault Espace

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit
Slepytchee
number of posts6
date of registration10.04.2025
Sunday 04.05.2025 22:01, Novy Renault Espace
Ahoj. Dlouho jsem resil jestli si koupim ojety Kodiaq nebo ojety Tiguan Allspace, oba do milionu Kc. Uz jsem se tak nejak rozhodoval ale ted jsem byl zkouset novy Renault Espace. Je to hybrid, 1.2 a k tomu baterky, vykon pry 200 koni. Je velky, prostorny, vejdeme se do nej cela rodina a ta vybava se mi libi a za ty penize mi pripada super. Mam ale porad v hlave ze Renault je spatny, nebo horsi nez Skodovka ci VW. Je to porad pravda, nebo byste se takoveho noveho auta vibec nebali? Fakt nevim a rad si necham poradit...
respond
nahlásit
uwa1
number of posts212
date of registration18.10.2016
Saturday 10.05.2025 19:36, RE: Novy Renault Espace
Renault od dôb Laguny II išiel kvalitou výrazne hore (VW naopak) a značky ako takej by som sa nebál. Všeobecne ale platí, že nové modely/motory (prvé 2-3 roky od zavedenia) sa nekupujú, testovacích jazdcov nech robí niekto iný.
respond
nahlásit

update
you watch this topic

stop watching this topic
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.