0
back

diskuze k tématu: vyber znacky pro automat

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, japonská vozidla, italská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 04.03.2014 23:25, vyber znacky pro automat
dobry den, mel bych prosbu jestli mi muzete poradit, chtel bych auto cca 240 tis, vyborny by byl automat , ale dokazal bych se spokojit i s manualem, asi spis diesel, libi se mi mazda 6, insignia coz jsou tak mej preferovanejsi (ale ockem pomrkavam i po Avensisu,a Alfe 159 a klasika Mondeo) no a a o pardesitek tisicovek vys je A4 a bmw3 ale to uz je spis jen tak ;) jde mi spis nebo nejvic o spolehlivost motoru,nebo jakemu se spis vyhnout nebo v jakem cihaji nejvetsi nastrahy protoze ty auta budou mit najezd tak 150 000km
dekuji moc za radu KOzarek
respond
nahlásit
number of posts
date of registration
Thursday 05.06.2014 14:18, re:
Dobrý den. Nevím, jaký je Váš roční nájezd, ale pokud Vám jde zejména o spolehlivost, volte spíše benzínový motor. Žádné větší investice by Vás neměly potkat u Toyoty Avensis, Mazdy 6 nebo Fordu Mondeo, jsou to velmi spolehlivá auta. U Alfy Romeo se mohou vyskytnout závady elektroinstalace, u audi a BMW zase počítejte s vyššími provozními náklady.
respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.