0
back

diskuze k tématu: Opel Vectra C 1,6i

category of topic classification: německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 09.03.2006 09:41,
dobrá kára, ale 1.6 je past
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 09.03.2006 10:45, objektivní
Konečně objektivní recenze, většinou se tu setkáváme spíš s recenzí vozů s nadpřirozenými vlastnostmi od majitelů, viz ten borec s tou svou zázračnou 2,0 Vectrou B. Obecně platí, že z každýho auta bude jednou Opel, já o tom něco vim, páč jsem měl hned dva Oply a už nikdy více.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 09.03.2006 15:41, RE: objektivní
Roman Janeček posted by:
Konečně objektivní recenze, většinou se tu setkáváme spíš s recenzí vozů s nadpřirozenými vlastnostmi od majitelů, viz ten borec s tou svou zázračnou 2,0 Vectrou B. Obecně platí, že z každýho auta bude jednou Opel, já o tom něco vim, páč jsem měl hned dva Oply a už nikdy více.
Holt musím souhlasit, mam VeBe, jsem spokojenej, ale cca. 60 tacu po trech letech provozu v nahradnich dilech mi pripada hodne....
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 09.03.2006 16:09, RE: objektivní
Roman Janeček posted by:
Je fakt, že ten borec to přeháněl, jezdím přesně s tím tipem béčkové vectry 2.0, nějaké muchy tam byly, za 7 roků provozu jsem investoval do nd. nějakých 30 tis. a to je fakt, nejsem nějaký zaritý opelista abych to tady hájil, a to auto nijak nešetřím spíš naopak. Nepočítám do toho výměny olejů, rozvodáků, filtrů, gum atd., jsem s tím zatím spokojený.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 11.03.2006 15:31, RE: objektivní
Joža posted by:
Je fakt, že ten borec to přeháněl, jezdím přesně s tím tipem béčkové vectry 2.0, nějaké muchy tam byly, za 7 roků provozu jsem investoval do nd. nějakých 30 tis. a to je fakt, nejsem nějaký zaritý opelista abych to tady hájil, a to auto nijak nešetřím spíš naopak. Nepočítám do toho výměny olejů, rozvodáků, filtrů, gum atd., jsem s tím zatím spokojený.
co se tyka tech lozisek. 2002 elegance se to myslim menuje 2.2benzin a presne to same po 25tisicich loziska.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 11.01.2007 20:53, RE: objektivní
tim posted by:
co se tyka tech lozisek. 2002 elegance se to myslim menuje 2.2benzin a presne to same po 25tisicich loziska.
Co se tyče Vebe 2.0 mam ho ve sportu a nemůžu si stěžovat nikdy mně nezklamala kdo počítá ojej, filtry, čepy a pod. do investic ten není v pořádku.
Teď jsem si koupil vectru C 2003 obsah 2,2 benzin a jezdím s menší spotřebou zatím vůbec žádný problém jízdní vlastnosti super. Neříkám že jsou to perfektní auta ale kvalitou šly dost nahoru. Určitě nejsou tak nespolehlivé jak tady někdo píše.
respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.