0
back
 

diskuze k tématu: MPV motorizace tři vozů

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, automobilky, německá vozidla, francouzská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 10.10.2013 14:40, MPV motorizace tři vozů
Dobrý den,

na úvod nutno říci, že nejsem automobilový odborník, nýbrž laik uživatel.
Uvažujeme o koupi vozu. Po řadě úvah, kdy na počátku byla základna sestavena ze všech značek výrobců automobilů podobného charakteru, máme tři favority. Renault Scenic, Opel Zafira, Citroen Xsara Picasso. Ne, že bychom se vyloženě bránili něčemu jinému, ale tato tři nám zkrátka postoupila do finále, jak si užít, co nejvíc muziky za vynaložený peníz.
Představa je dovoz ze zahraničí, r. v. okolo 2007, cena +-110 000,-, měsíčně natočíme cca 500 km. U Zafiry máme vcelku jasnou představu po čem koukat (benzin 1,8 16V 103 kW, nebo nafta 1,9 CDTi 88 kW), ale jak je to prosím u Citroenu a Ranaultu, jakou zvolit motorizaci pro auto okolo tohoto roku výroby, popř. na co si dát pozor? Omlouvám se, protože vím, že jste na otázky podobného charakteru odpovídali již nesčetněkrát, ale nějak si nejsem schopen odpovědi vytáhnout.
Děkuju.

Zdraví

Tomáš Nováček
respond
David V
number of posts2055
date of registration16.05.2007
Thursday 10.10.2013 15:02, RE: MPV motorizace
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den, na úvod nutno říci, že nejsem automobilový odborník, nýbrž laik uživatel. Uvažujeme o koupi vozu. Po řadě úvah, kdy na počátku byla základna sestavena ze všech značek výrobců automobilů podobného charakteru, máme tři favority. Renault Scenic, Opel Zafira, Citroen Xsara Picasso. Ne, že bychom se vyloženě bránili něčemu jinému, ale tato tři nám zkrátka postoupila do finále, jak si užít, co nejvíc muziky za vynaložený peníz. Představa je dovoz ze zahraničí, r. v. okolo 2007, cena +-110 000,-, měsíčně natočíme cca 500 km. U Zafiry máme vcelku jasnou představu po čem koukat (benzin 1,8 16V 103 kW, nebo nafta 1,9 CDTi 88 kW), ale jak je to prosím u Citroenu a Ranaultu, jakou zvolit motorizaci pro auto okolo tohoto roku výroby, popř. na co si dát pozor? Omlouvám se, protože vím, že jste na otázky podobného charakteru odpovídali již nesčetněkrát, ale nějak si nejsem schopen odpovědi vytáhnout. Děkuju. Zdraví Tomáš Nováček


Pane, nechi Vám sahat do svědomí, ale věřím, že i jako laik dokážete do okénka "hledat" napsat požadované klíčové slovo:
Zkusíme se takový pokus: Já napíšu Zafira a najdu vhodné články.
Vy pak napíšete Scenic a Xsara Picaso a vložíte sem vhodné články

Zafira:
http://www.tipcars.com/magazin-opel-zafira-b-druhe-pokracovani-5394.html
http://www.tipcars.com/magazin-opel-zafira-18-16v-a-rady-majitele-pred-jeho-nakupem-4050.html
http://www.tipcars.com/magazin-doporucime-ojety-opel-zafira-3983.html
http://www.tipcars.com/magazin-renault-scenic-nebo-opel-zafira-2013.html
a spousta dalších....
A když si v nabídce vozidel definujete částku, tak zjistíte, že je to hraniční částka mezi I. a II. generací a rok 2007 je spíše utopie, ale na to všechno člověk opravdu nemusí být odborník, stačí jen potlačit lenost.

respond




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.