0
back
 

diskuze k tématu: Škoda Fabia vs Hyundai Getz

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, korejská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 15.12.2014 09:56, Škoda Fabia vs Hyundai Getz
Dobrý den.Chci si koupit auto na dojíždění do práce cca 35 km denně.Budem jezdit ve dvou.Cena tak kolem 50-60tisíc Kč.Libí se mi dvě auta:Škoda Fabia 1.4mpi 50kw a pak Hyundai Getz 1.1 46kw nebo 1.3 60kw.U fábie se mi líbí dostupný a levný servis,obavy mám z počtu najetých km,větší spotřeby a celkového stavu vozu.U Getze jsem četl většinou pozitivní recenze-auto je jednoduché,spolehlivé a má dobrou spotřebu a i díly prý nejsou drahé.
Zajimalo by mně tedy,které auto z těchto dvou by jste mi doporučili?
Děkuji za odpověď.
respond
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Monday 15.12.2014 11:13, RE: Škoda Fabia vs Hyundai Getz
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den.Chci si koupit auto na dojíždění do práce cca 35 km denně.Budem jezdit ve dvou.Cena tak kolem 50-60tisíc Kč.Libí se mi dvě auta:Škoda Fabia 1.4mpi 50kw a pak Hyundai Getz 1.1 46kw nebo 1.3 60kw.U fábie se mi líbí dostupný a levný servis,obavy mám z počtu najetých km,větší spotřeby a celkového stavu vozu.U Getze jsem četl většinou pozitivní recenze-auto je jednoduché,spolehlivé a má dobrou spotřebu a i díly prý nejsou drahé. Zajimalo by mně tedy,které auto z těchto dvou by jste mi doporučili? Děkuji za odpověď.


Při tomto stáří radši Fabii, 1,4 Mpi je dobrá volba, samotná mechanika motoru je téměř nesmrtelná a vydrží statisíce. Getze jedině jako libovku po dědovi, zanedbané kusy se můžou prodražit a jako většina asiatů nesnáší české přesolené zimy. U Getze taky zapomeň na široký výběr ND z vrakoviště a druhovýroby.
respond
deleted user
number of posts
date of registration
Thursday 18.12.2014 22:17, RE:
Dobrý den. Fabia i Hyundai Getz jsou poměrně vydařená auta, škodovka s motorizací 1.4 MPI je skutečně velmi spolehlivá, motor má velmi malé servisní nároky a při správné údržbě je takřka nesmrtelný. I malý hyundai má velmi dobré benzínové motory, které jsou úspornější než čtrnáctistovka ve fabii. Proti ní bude také Getz za stejné peníze v lepším technickém stavu a menším počtem najetých kilometrů.
respond


update
you watch this topic

stop watching this topic

similar vehicles on offer:




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.