0
back

diskuze k tématu: Roomster 1,4 16V únik vody z chladiče po opravě motoru

category of topic classification: poradna, technické dotazy, typ vozidla, osobní
misad
number of posts1
date of registration13.06.2022
Monday 13.06.2022 07:57, Roomster 1,4 16V únik vody z chladiče po opravě motoru
dobrý den, na jaře se mi tzv. potkal motor, auto má za sebou velkou a drahou opravu, byly ohnuté ventily apod. dle účtenky došlo mimo jiné k opravě hlavy motoru, výměně těsnění válců, těsnění pod výfukem, drážkového řemenu, šroubů hlavy, těsnění sání, směsi v chladiči, má tam být nová sada rozvodu s čerpadlem atd, sakumprásk 31 tis. mám to doma po opravě ani né dva měsíce a začala mi mizet voda z chladiče, už jsem to dvakrát dolívala, pod autem nemůžu na 100% říct, že bych viděla louži, ale těžko říct, ta parkoviště už jsou plná skvrn. chci se zeptat, může být, že bylo něco špatně uděláno při opravě motoru, nebo to spíš nesouvisí a je to zase nějaká novinka? a taky, než se dostanu do servisu, dá se s tím jezdit, když budu před jízdou dolívat? potřebuju zítra nutně do nemocnice mimo město děkuji. M
respond
nahlásit
capslock
number of posts355
date of registration28.07.2007
Monday 13.06.2022 16:57, RE: Roomster 1,4 16V únik vody z chladiče po opravě motoru
citation:
reakce na: misad, 13.06.2022 07:57 (dobrý den, na jaře se mi tzv. ...)

Možné je obojí - tak to postavte někam jinam - pokud se nedělá louže, může být špatně složený motor (vadné těsnění pod hlavou - lze zkontrolovat víčko od oleje, zda je na něm pěna nebo šedý šlem).

Pokud neubývá příliš velké množství chladiva (stačí dolít "občas"), je možné s autem nouzově jezdit, nicméně v případě porušeného těsnění pod hlavou se může dostávat chladivo do oleje, což je vhodné řešit bez dlouhých odkladů.
respond
nahlásit
number of posts
date of registration
Monday 13.06.2022 17:34, RE: Roomster 1,4 16V únik vody z chladiče po opravě motoru
citation:
reakce na: misad, 13.06.2022 07:57 (dobrý den, na jaře se mi tzv. ...)

za ty peníze bych opravu reklamoval, to bez debat

a s autem bych raději jel jen do toho servisu, hodit jim to na hlavu
respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.