0
back

diskuze k tématu: spolehlivé auto pro studenta do 60.000 kč

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 12.02.2015 11:58, spolehlivé auto pro studenta do 60.000 kč
Dobrý den, rozhoduji se pro koupi auta do cca 50-60000,- kč. Jsem student VŠ a chtěl bych něco spolehlivého a pokud možno i aspoň trochu bezpečného a praktického, proto se poohlížím po větších autech střední třídy, mohlo by být i nižší střední třídy, ale raději větší auto. Peníze na servis mám, mám i určitý (ne velký) příjem na provoz. Nenajezdím toho moc-do 10 tisíc km ročně, proto nejspíš benzín. Doporučte mi nějaké typy, nicméně rád se svezu proto bych asi nechtěl auto typu fabia htp. díky
respond
nahlásit
number of posts
date of registration
Thursday 12.02.2015 23:43, RE:
Dobrý den. Při ročním nájezdu okolo deseti tisíc kilometrů doporučuji benzínový motor. Ze střední třídy by mohl udělat dobrou službu starší Nissan Primera nebo Ford Mondeo. Z nižší střední třídy je potom dobrou volbou Ford Focus. Ford má také jedny z nejnižších cen servisních prací a náhradních dílů.
respond
nahlásit

update
you watch this topic

stop watching this topic
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.