0
back
 

diskuze k tématu: Vybírám všestranné auto

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 06.12.2013 11:44, Vybírám všestranné auto
Dobrý den, mám dotaz na výběr všestranného auta. Vím, že požadavky, které píšu jsou moc náročné, ale třeba budete mít nápady, které by se k nim alespoň přiblížili.
- alespoň 6 míst
- benzín nebo diesel, ale benzín s kombinovanou spotřebou max. 9 l
- velmi spolehlivé a najeto do 100 000
- cena cca max 400 000,-
- 6ti kvalt, pro jízdu na dálnici
- a zde je velké omezení: občas jezdím na dlouhé dovolené do hor /rumunsko, ukrajina apod./ a potřeboval bych něco, co nemusí být extrémní offroad ale, co terén po horských cestách zvládne
Moje nápady je nějaký Forester nebo Landcruiser, ale nevím.
Nebo nějaká amerika, třeba Jeep? Tam se bojím o tu spolehlivost.
Nejvíce by se mi líbil nějaký pick up, třeba Navarra, ale ten zase nemá to, co mají ameriky to, znamená 3 místa vepředu.
Opravdu nevím a předem se omlouvám za rozporuplný dotaz.
Jo a moc děkuji za případné rady.
respond
xtrox
number of posts233
date of registration01.11.2012
Monday 09.12.2013 14:46, RE: Vybírám všestranné auto
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den, mám dotaz na výběr všestranného auta. Vím, že požadavky, které píšu jsou moc náročné, ale třeba budete mít nápady, které by se k nim alespoň přiblížili. - alespoň 6 míst - benzín nebo diesel, ale benzín s kombinovanou spotřebou max. 9 l - velmi spolehlivé a najeto do 100 000 - cena cca max 400 000,- - 6ti kvalt, pro jízdu na dálnici - a zde je velké omezení: občas jezdím na dlouhé dovolené do hor /rumunsko, ukrajina apod./ a potřeboval bych něco, co nemusí být extrémní offroad ale, co terén po horských cestách zvládne Moje nápady je nějaký Forester nebo Landcruiser, ale nevím. Nebo nějaká amerika, třeba Jeep? Tam se bojím o tu spolehlivost. Nejvíce by se mi líbil nějaký pick up, třeba Navarra, ale ten zase nemá to, co mají ameriky to, znamená 3 místa vepředu. Opravdu nevím a předem se omlouvám za rozporuplný dotaz. Jo a moc děkuji za případné rady.


7 místný discovery?
jen při dálničním provozu vyšší rychlostí (dlouhodobě přes 160) mají tendenci odcházet diferenciály
respond
deleted user
number of posts
date of registration
Thursday 05.06.2014 17:12, re:
Dobrý den. Na ojeté auto do 400 tisíc kladete poměrně vysoké nároky. Prakticky žádný offroad nebude mít spotřebu do 9 litrů paliva na 100 km. Stejný problém budete mít i s počtem najetých kilometrů. Podle mého názoru by Vám mohla udělat dobrou službu například tato auta: Nissan Pathfinder/Patrol, Volvo XC90 nebo Mitsubishi Outlander.
respond




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.