0
back
 

diskuze k tématu: Subaru Impreza STI nebo Mitsubishi EVO X

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 13.08.2014 10:10, Subaru Impreza STI nebo Mitsubishi EVO X
Dobrý den,
rád bych zkusil některé z uvedených vozů. Ač letitý Subarista (atmo motory 2,0i a 3,0i), skutečnosti o jistých závadách na motorech 2,5 v STI (WRX, Forester) mě nenechávají v klidu. Proto uvažuji o variantě EVO X. Mělo by jít o auta r.v. 2010-2011. Jak je na tom se spolehlivostí EVO X v porovnání s STI? Vozy budou mít manuální převodovku, což je moje podmínka výběru a motory by měly být v seriovém stavu, žádné zvýšení výkonu neplánuji. Hrozí u EVO X také nějaké problémy s motorem jako u STI? Bohužel znám pár majitelů STI, kterým i přes veškerou péči a celkem civilní ježdění začal motor klepat na klikovce. Tomu bych se rád vyhnul a tudíž zvažuji právě Mitsubishi.
Děkuji za odpověď.
respond
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Wednesday 13.08.2014 17:15, RE: Subaru Impreza STI nebo Mitsubishi EVO X
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den, rád bych zkusil některé z uvedených vozů. Ač letitý Subarista (atmo motory 2,0i a 3,0i), skutečnosti o jistých závadách na motorech 2,5 v STI (WRX, Forester) mě nenechávají v klidu. Proto uvažuji o variantě EVO X. Mělo by jít o auta r.v. 2010-2011. Jak je na tom se spolehlivostí EVO X v porovnání s STI? Vozy budou mít manuální převodovku, což je moje podmínka výběru a motory by měly být v seriovém stavu, žádné zvýšení výkonu neplánuji. Hrozí u EVO X také nějaké problémy s motorem jako u STI? Bohužel znám pár majitelů STI, kterým i přes veškerou péči a celkem civilní ježdění začal motor klepat na klikovce. Tomu bych se rád vyhnul a tudíž zvažuji právě Mitsubishi. Děkuji za odpověď.


No však sis odpověděl sám. Je to přesně tak, STi má svoje mouchy. V nové generaci dávají záruku na motor na 200 000 km a to je férová nabídka. Nicméně, jako ojetina je EVO nejspíš spolehlivější.

respond




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.