0
back

diskuze k tématu: Subaru B9 Tribeca - žíznivý "Američan"

category of topic classification: japonská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 05.02.2007 09:04, Subaru
pěkné, ale není to "pravé Subaru". Různé elektronické vymyšlenosti a připravovaní chrochtové nejsou nám pravověrným Subaristům moc pochuti. Nicméně si asi budeme muset zvyknout....
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 06.02.2007 16:32,
Moc pěkné auto (už jsem viděl v reálu). Akorát to už není Subaru. Ale to je stejné jako s Porsche Cayenne, které se vyrábí v Blavě. Stejně mi jako nejpřijatelnější volba připadá ´XC 90, ale asi bych takové auto za takové prachy ani moc nechtěl.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 06.02.2007 22:40, RE: bez predmetu
Subaru posted by:
Moc pěkné auto (už jsem viděl v reálu). Akorát to už není Subaru. Ale to je stejné jako s Porsche Cayenne, které se vyrábí v Blavě. Stejně mi jako nejpřijatelnější volba připadá ´XC 90, ale asi bych takové auto za takové prachy ani moc nechtěl.
Tiež som videl naživo, ale asi by vyhral Cayenne. Ale keby už išiel kupovať auto za tie prachy, tak asi niečo ako Masseratti, na ktore tu bola recenzia od p. Vaculika. Teda nie SUV.
respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.