. A tak i to horko v autě mi nepřipadá jako něco, co by mě zásadně omezovalo.Ano, občas klimu zapnu aby byla funkční, ale nic víc. Myslím, že vše podstatné k Altu jsemsdělil, nevím co bych dále dodal. Kdyby měl někdo něco konkrétního, co by ho zajímalo,rád odpovím
.
. Nepřijdu si jako bůhví jakej masér, když si při stání v koloně nezapnu klimu. Ano, uvízl jsem loni v zácpě za Stuttgartem na cca 2 hod na dálnici, teploměr ukazoval kolem 45st, klima nefunkční. Dal jsem to, ale KDYBYCH SI MOHL VYBRAT, tak ji zapnu. A na těch horách je to podobně. Když budeš mít na výběr, tak jí možná zapneš, možná ne. V horách ten výběr nemáš, takže to je fakt argument...
. A tak i to horko v autě mi nepřipadá jako něco, co by mě zásadně omezovalo.Ano, občas klimu zapnu aby byla funkční, ale nic víc. Myslím, že vše podstatné k Altu jsemsdělil, nevím co bych dále dodal. Kdyby měl někdo něco konkrétního, co by ho zajímalo,rád odpovím
.
. A přesně to vystihujeto, co jsem už řekl, lidi jsou choulostiví a rozežraní
, trochu vedra,zimy,hladu,žízně,bolesti a jsou z toho na mrtvici. Nejsem žádný masochistaa pokroku se nebráním, to by jsme asi do dnes jezdili na žebřiňácích
Ale nelíbí se mi, že si nemůžu v dnešní době koupit nové auto, bez takzvaných moderních vymožeností, jako třeba klimatizace, různí jízdníasistenti, dálkové zamykání, elektrické otevírání oken,informačních displejů atd. Dovedu jezdit i bez těchto vymožeností. Ale taková auta se už nevyrábí
.Jsou to pouze jen moje názory a nikomu je nevnucuji. Každý nechť sipořídí auto jaké chce a s výbavou jakou mu vnutí prodejce, je to každéhoosobní věc. A dále o tom nemíním diskutovat
. Přeji všem hezký den.
. Úplně stejnej argument, snad už ti dochází ta, ehm, no jak to říct...
) uznat...
Kde jste přišel na to, že nadávám na klimatizaci?
.
Kde jste přišel na to, že nadávám na klimatizaci?Kdyby jste pozorně četl, tak jsem pouze napsal, že Alto má klimatizaci, aleze zásady ji nepoužívám. A to není nadávání, ale pouze konstatování
.A tak nevím proč tu trollujete. Já jsem tu krátce popsal jen mé zkušenosti seSuzuki Alto, pro případné zájemce o toto miniautko. Vy jezdíte, jak soudímdle vaší přezdívky, s Citroënem a tak dost nechápu, proč se tady realizujetese svými moudry, a ne u některého z Citröenu, kterých tu jistě je dost. 
Kde jste přišel na to, že nadávám na klimatizaci?Kdyby jste pozorně četl, tak jsem pouze napsal, že Alto má klimatizaci, aleze zásady ji nepoužívám. A to není nadávání, ale pouze konstatování
.A tak nevím proč tu trollujete. Já jsem tu krátce popsal jen mé zkušenosti seSuzuki Alto, pro případné zájemce o toto miniautko. Vy jezdíte, jak soudímdle vaší přezdívky, s Citroënem a tak dost nechápu, proč se tady realizujetese svými moudry, a ne u některého z Citröenu, kterých tu jistě je dost.