0
back
 

diskuze k tématu: Toyota Land Cruiser nebo Volkswagen Touareg

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 05.12.2014 20:07, Toyota Land Cruiser nebo Volkswagen Touareg
Dobrý den,

mám prosím dotaz. bydlím v lese na samotě a mám zhoršené příjezdové klimatické podmínky. V minulosti jsem měl Toyoty LC 80,90 a 100. Nyní používám Toyota RAV4. Rád bych ale koupil nový vůz a nevím, který vybrat, a to mezi Toyota LC 150, nebo Volkswagen Touareg Terrain Tech. Obě mají slušnou off-road výbavu, ale v minlosti jsem byl s Toyotama spokojen co do kvality a spolehlivosti. Přesto se mi ale designem více líbí Touareg. Můžete prosím poradit, na kteoru stranu se přiklonit..?
respond
PetrT
number of posts1076
date of registration24.05.2009
Monday 08.12.2014 14:16, .
Tak ono záleží jak dlouho si chcete auto nechat. Pokud 2-3 roky od nového tak je to celkem jedno, spolehlivost bude stejná. Touareg je v terénu velmi schopný, z SUV asi nejvíc. Na silnici určitě pohodlnější než ten menší LC. O výrazně hezčím interiéru nemluvě, v LC bude ale zase více místa.
Mě osobně se navíc současný LC vyloženě nelíbí, a to ani ten velký V8.
Po delší době provozu ale těžko říct.
Třeba můj soused si po průseru jménem patrol pořídil právě to měnší LC a už ho také odtahovali - motor.
Ale mechanicky v terénu určitě déle vydrží LC, už díky koncepci. Naftové motory budou spolehlivostí tak na stejno.
respond
deleted user
number of posts
date of registration
Friday 12.12.2014 22:08, RE:
Dobrý den. Pokud potřebujete offroad, tedy automobil, který stavěný na provoz v terénu, doporučuji Vám Toyotu Land Cruiser. Ta totiž stojí na rámovém podvozku a celkově je pro jízdu mimo kvalitní silnice lépe připravena. Volkswagen Touareg se řadí mezi velká SUV, která sice zvládnou provoz v lehčím terénu, jejich domovem jsou ale běžné silnice.
respond




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.