0
back
 

diskuze k tématu: Toyota Prius: funguje na výbornou, ale co ten design?

category of topic classification: japonská vozidla
Citroenak
number of posts719
date of registration13.04.2012
Wednesday 20.07.2016 14:47, Skoda superb :)
Nuz, je jasne, ze skodovku treba spomenut v kazdom teste. Nemyslim si ale, ze zaujemcovia o toto auto by sa o nu nejako zaujimali. Toto auto je totiz na image, nie je to flotilove vozidlo. Za dalsie si ho kupuju ludia, ktorym zalezi na ekologii (aspon v aktualnej lokalite) a nechcu zahlcovat ovzdusie prepalenymi sadzami a bordelom z nafty. Dalej v mnohych vyspelych statoch na hybridy maju danove ulavy alebo statne dotacie. A ked uz spominame naftovy superb 'GREENLINE', napr. niektore nemecke mesta zvazuju uplny zakaz naftovych aut do centra. Takze dalsie + pre prius. Mne sa ten dizajn paci. Videl som ju minule aj nazivo, a je to konecne nieco nove (pre porovnanie so superbom). Dalej si ju mozu vyberat aj ludia, ktory casto pozeraju TUV reporty, kde zvykne byt na poprednych miestach (opat narozdiel od skodovky).
PS: Ak by som tu spotrebu velmi chcel porovnat s konvencnym naftovym autom, vybral by som si asi skor hondu tourer a jej 1.6 diesel, ktory je aj v guinessovej knihe za spotrebu na euro tripe.
PS2: Nemohli by ste tie skodovky davat do testu radsej v tom style, ze napr: "pri merani spotreby na dialnici nas predbehla skoda superb", alebo "zaparkovali sme vedla skody superb" :) ale asi by to posobilo podobne komicky.
PS3: Len prosim neskopirujte s vasho spriateleneho webu test skoda superb vs jaguar XF
respond
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Wednesday 20.07.2016 23:02, RE: Skoda superb :)
Citroenak posted by:
Nuz, je jasne, ze skodovku treba spomenut v kazdom teste. Nemyslim si ale, ze zaujemcovia o toto auto by sa o nu nejako zaujimali. Toto auto je totiz na image, nie je to flotilove vozidlo. Za dalsie si ho kupuju ludia, ktorym zalezi na ekologii (aspon v aktualnej lokalite) a nechcu zahlcovat ovzdusie prepalenymi sadzami a bordelom z nafty. Dalej v mnohych vyspelych statoch na hybridy maju danove ulavy alebo statne dotacie. A ked uz spominame naftovy superb 'GREENLINE', napr. niektore nemecke mesta zvazuju uplny zakaz naftovych aut do centra. Takze dalsie + pre prius. Mne sa ten dizajn paci. Videl som ju minule aj nazivo, a je to konecne nieco nove (pre porovnanie so superbom). Dalej si ju mozu vyberat aj ludia, ktory casto pozeraju TUV reporty, kde zvykne byt na poprednych miestach (opat narozdiel od skodovky).PS: Ak by som tu spotrebu velmi chcel porovnat s konvencnym naftovym autom, vybral by som si asi skor hondu tourer a jej 1.6 diesel, ktory je aj v guinessovej knihe za spotrebu na euro tripe.PS2: Nemohli by ste tie skodovky davat do testu radsej v tom style, ze napr: "pri merani spotreby na dialnici nas predbehla skoda superb", alebo "zaparkovali sme vedla skody superb" :) ale asi by to posobilo podobne komicky.PS3: Len prosim neskopirujte s vasho spriateleneho webu test skoda superb vs jaguar XF


Nedávno jsem jel taxíkem, novým Superbem v edici LaK.
To auto je vevnitř skutečně luxusní. Kdybych nemusel mít zadokolku a trošku víc sportovního feelingu, vůbec bych se nebránil tomu pořídit si ho. Hlavně prostor pro pasažéry je famózní.
Ale nevím, co by se mi muselo stát, abych chtěl jezdit Priusem:)
mimochodem ve filmu "The other guys" měl Prius několik nezapomenutelných scén:)

respond
Citroenak
number of posts719
date of registration13.04.2012
Thursday 21.07.2016 09:22, Prius
Prius sa skor hodi do mesta, uz len kvoli tomu pohonu, kde sa na elektriku rozbieha. Superb patri na dialnice.
Tie auta si ani nahodou nekonkuruju. Preto som nepochopil, preco tam je superb spomenuty.
Inak prius mal zaujimave sceny aj vo filme sefovia na zabitie 1 (ktory bol mimochodom cely koncipovany ako reklama na vw jetty).
respond
brin
number of posts727
date of registration28.03.2011
Thursday 21.07.2016 20:12, Skvělé scény
Fajnově si prius zahrál i v seriálu Weed Skvěle tam pasoval ;)
respond
David V
number of posts2054
date of registration16.05.2007
Friday 22.07.2016 10:31, RE: Prius
Citroenak posted by:
Prius sa skor hodi do mesta, uz len kvoli tomu pohonu, kde sa na elektriku rozbieha. Superb patri na dialnice.Tie auta si ani nahodou nekonkuruju. Preto som nepochopil, preco tam je superb spomenuty. Inak prius mal zaujimave sceny aj vo filme sefovia na zabitie 1 (ktory bol mimochodom cely koncipovany ako reklama na vw jetty).


Já si myslím, že ten Superb je tam jen kvůli ceně, protože nižší střední za milion bude tak nějaký hot hatch.
Čistě ekonomicky se mi Prius vrátí po ujetí nejméně 350 tkm. Srovnávám Prius za 750 tKč se spotřebou 4 litry a konvenční nižší střední za 500 tKč se spotřebou 6 litrů.
respond
mikinko6
number of posts2
date of registration14.01.2017
Saturday 14.01.2017 21:57, navratnosť
je oveľa rýchlejšia vďaka lacnému - skorožiadnemu -servisu. Zatiaľčo s VW budete behať po servisoch s Priusom budete na ceste. Mám to vyskúšané.... nikdy viac čmudiaci nemecký wagen
respond




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.