0
back
 

diskuze k tématu: Nevím si rady :-(

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 31.03.2015 23:56, Nevím si rady :-(
Dobrý den,
chtěl bych se na Vás obrátit s prosbou o radu. Vybírám si pro sebe nové ojeté auto a nějak se nemůžu rozhodnout jaké mám své požadavky (aut. převodovku, pohon 4x4, větší kufr) Auto budu používat jak pro práci (jezdím denně po stavbách, kde budu jezdit i s velkým vozíkem s nákladem) tak i pro soukromé účely (dovolenou a 300 km měsíčně po dálnicích). Mám své favority, které mi buď potvrdíte nebo navrhnete jiné.
Jeden z mých favoritů je Audi allroad 2,5TDI(je to sice starší kousek ale myslím, že moje požadavky by splnil, je levnější, ale jen nevím zda by se z něj nestala bezedná pokladnička) další je Audi Allroad 3.0TDI(vyšší pořizovací náklady, ale snad levnější provoz) můj výběr uzavírá VW Touareg 3.0 TDI(kde je to stejné jako u 3.0 audi, ale od známého mám info, že se u VW často mění drahé náhradní díly, nevím jak je na tom audi) Počítám, že by mě provoz každého z těchto aut stál peníze jak za provoz tak za opravy jen bych se chtěl vyvarovat zbytečných investic. Teď mám O1 96kW jede bez chyb jen mi chybí automat a 4x4 Předem děkuji za odpověď. S přáním hezkého dne Dušan
respond
deleted user
number of posts
date of registration
Thursday 02.04.2015 23:10, RE:
Dobrý den. Místo Vámi vybraných vozů navrhuji spíše Subaru Outback. Jedná se o velké kombi s vyšší stavbou karoserie. Outback je velmi povedené auto s odolnou mechanikou a spolehlivým permanentním pohonem všech 4 kol.
respond




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.