nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den. Mám dva hlavní dotazy, ten první je: Benzín nebo nafta? Od ropařů slyším vždy jen \"já jezdím za tolik\" ale nikdy ne \"já se dneska svezl\" a podobně. ani se nikdo nechlubí nákladama na opravu a údržbu (občas si myslím, že mají naprosto dokonalá nezničitelná, bezporuchová vozidla :D ) Vždy jsem preferoval benzín (v současnosti mám vw passat b 5.5 2.0 benzín 85kW) Nechá se s ním jezdit za 7,2 (delší jízdy a v klidu) , ale taky za 13 ( plyn na podlaze) .... dlouhodobou spotřebu mám 9-9,5 (rád se svezu) ..... kamarád má mondeo (rv 2010 2.0 tdci 103 kw) pořád říká jak jezdí rychle a do 6ti litrů. Jednou sme se svezli po dálnici, nejen že mi neujel, ale ani spotřebu neměl do 6ti ...... navíc pořád si říkám, že u nafty spíš odejde čerpadlo, já nemám žhavící svíčky, problémy v zimě, rychleji s emi to ohřeje a tím pádem i topí ( samozřejmě vím, že sou nafty s bufíkama na vytápění vody, vyhřívané přední okno a sedačky atd atd) ...... Mám nájezd cca 10 - 15 000 km ročně. Podle vás - mám i nadále zůstat věrný benzinu? ( vzhledem k tomu co jsem psal výše , hlavně i to, že se občas rád svezu a autu dám zabrat) Druhý dotaz by se vztahoval konkrétněji k motorům od vw, TSi vs FSi vs TFSi ...... turbo dodá samozřejmě větší výkon, ale zase je to další poruchová součástka ..... co jde o spolehlivost, výkon spolehlivost a v neposlední řadě tedy i spotřeba ...který z motorů by jste Vy preferovali? Předem děkuji za odpověď Vitouš Martin
koukejte po benzínové atmosféře. bohužel takové motory se už skoro nedělají.
obecně jakékoli turbo je třeba dochladit - na což kálí minimálně polovina uživatelů turbomotorů. to je hlavní důvod poruchovosti turba. o potřebě motor, a nejen ten, pořádně ohřát, než začnete autu šlapat na krk asi víte (což je hlavní důvod, proč odcházejí hlavy na tsi a spol.)
a u koncernu benzíny obecně - vw a audi od modelu 2011, u škody a seatu od modelu 2012. jsou odolnější (čit řidiči - blbu- vzdornější)