0
back
registration number: 463103 car code: 3363

Aprilia
SXR 50

68 900 CZK, possibility to deduct VAT
Aprilia
basic information
VIN
-
made
2024
warranty until
-
state
new car
tachometer
STK
engine
e.cap.
50 ccm
fuel
petrol
body type
body type
scooter
equipment
note
Již skladem,​ navíc za vynikající cenu. Pohodlí nikdy nebylo tak vzrušující Na novém skútru Aprilia SXR 50 je něco,​ co nenajdeš v žádném manuálu nebo technickém popisu. Něco,​ co nemůžeš měřit,​ vážit nebo se dokonce dotknout. Přesto to pocítíš při každém nastartování. Mluvíme o jeho duši. Model SXR 50 kombinuje sportovní vlastnosti legendárních modelů SR s neuvěřitelným komfortem pro agilní,​ funkční a absolutní požitek z jízdy. A když zohledníš jeho nezaměnitelnou závodní duši,​ myslíme si,​ že se zamiluješ. Už jen ta nejkratší jízda na Aprilii SXR stačí na objevení jeho mimořádného pohodlí s vynikající ergonomií,​ pohodlným sedadlem a velkorysým úložným prostorem ​- a to je jen několik z jeho pečlivě navržených detailů. Nejde jen o nějaký skútr,​ ale o zcela nový standard,​ v segmentu městských skútrů s malým objemem motoru. Ergonomie a kapacita: pro praktickou a pohodlnou jízdu Každý prvek modelu Aprilia SXR 50 byl navržen s ohledem na pohodlí jezdce a spolujezdce,​ od prostorného sedadla až po zvýšené řídítka,​ které vytvářejí vylepšenou jízdní pozici. Díky nášlapné ploše s dostatkem místa pro nohy jezdce,​ jakož i zadního stavitelného tlumiče,​ je příjemná jízda na jakémkoliv typu cesty zaručena. Každý detail pod kontrolou Každý jezdec,​ který má to štěstí,​ jezdit na SXR 50,​ má přístup k informativním údajům během jízdy díky přístrojovému displeji LCD,​ který zobrazuje informace,​ jako teplota vzduchu,​ tlak v pneumatikách a délka cesty. Plné LED osvětlení zaručuje,​ že model SXR 50 vždy vypadá skvěle,​ zejména v noci. Nenapodobitelný vzhled Aprilia Když jezdíš na SXR 50,​ tak stylově! Neboť má legendární závodní DNA Aprilia. Dvojitý světlomet a zadní světlo dodávají moderní nádech. Rozměry převyšují klasické skútry této zdvihové kategorie a dynamické tvary s předním štítem tě přesvědčí,​ že tento skútr má skutečně typický charakter Aprilie. Plné LED osvětlení Co se týče osvětlení,​ SX 50 nastavuje laťku v kategorii 50 ccm na novou úroveň. Dvojité LED světlomety nabízejí vynikající viditelnost v noci a funkce hlavního a potkávacího světla poskytují výbornou účinnost a životnost. Balíček dotváří zadní světlo s charakteristickou a vysoce efektivní světelností.

view full note
contact the dealer
address
EuroCycles s.r.o.
Motocentrum EuroCycles 91
Kolín- Vítězov
28002
e-mail
write the seller
phone
7779186.. view
note:
Otevírací doba:
Pondělí: 8:30 - 19:00
Úterý: 8:30 - 19:00
Středa: 8:30 - 19:00
Čtvrtek: 8:30 - 19:00
Pátek: 8:30 - 19:00
Sobota: 8:30 - 19:00
Neděle: 8:30 - 19:00
brand representation
Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky Zastoupení značky
objection to ad

If you think , this ad is false or misleading, you can now notify our TipCars.com Quality Team. Minor inaccuracies as: inadequate color, wrong number of doors, badly marked body hatchback x sedan, ...are not a reason for objection.
We will review the ad you object to and in case of violation of advertising policies, we will take the necessary steps. Our server reserves the right to resolve the objection. You will not be informed of the measures taken.

reason of the objection















note to objection



send card to e-mail
recipient's e-mail:
your name:
your e-mail:
 
send a copy of the message to my e-mail
your message:
 
Sending card I agree with processing of personal data.
fields marked with an asterisk are required
car dealer
EuroCycles s.r.o.
Kolín- Vítězov

dealer offer
dealer offer
this vehicle you have on your parking
services for drivers





Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.