0
back
/ BMW X5 / suv / diesel
car code: 4717

BMW X5

240 000 CZK
BMW X5
Náhled 2Náhled 3Náhled 4
+46
basic information
made
2014
warranty until
-
state
tachometer
305 450 km
check mileage
STK
-
engine
load
280 kW (380 PS)
fuel
diesel
body type
body type
suv
colour
silver metallic
equipment
note
bought in CZ,​ Předmětem elektronické aukce je tato movitá věc: BMW X5 M50D X​-Drive,​ M​-Performance ​Stav vozu velmi dobrý ​VIN​-WBAKS810100H892602. MajitelPůvod ČRRok výroby 21.5.2014Výkon 280 kWPřevodovka automatickáKaroserie SUVPohon 4x4 X​-DriveElektronická servisní knížkaSTK 8/2025Najeto 305 450 kmOdpočet DPH možnýVozidlo pojízdné,​ funkční. ​Stav vozidla,​ karoserie a vnitřního vybavení odpovídá stáří a počtu najetých kilometrů. ​Pravidelný autorizovaný servis,​ po výměně turbodmychadel olejů a filtrů. ​ ​ ​Maximální výbava​-Satelitní navigace,​ světlomety LED,​ ambientní podsvícení,​ kožené čalounění,​ audio aparatura harman/cardon,​ volba jízdních režimů comfort/ Sport/ Sport​+,​ automatická klimatizace čtyřzonová,​ vyhřívaní sedadel předních i zadních,​ parkovací kamera,​ park assist,​ parkovací senzory,​ zadní i přední ​+ radar,​ el víko kufru,​ Alu kola,​ centrální zamykání na do. a alarm,​ bezklíčové odemykání a startování tlačítkem,​ noční vidění,​ hed up display,​ palubní PC,​ 10x airbag,​ el. okna,​ el. zrcátka vyhřívaná,​ el. nastavení sedadel s pamětí,​ ​ ABS brzdový asistent,​ ASR asistent rozjezdu,​ ESP,​ venkovní teploměr,​ ESC,​ chrom paket,​ interiér dekor eloxovaný hliník,​ nastavitelný volant,​ denní svícení Led,​ telefon,​ slot na sim a SD kartu,​ USBU vozidla se může lišit stav najetých km oproti popisu,​ vozidlo je stále užíváno k provozu např. za účelem provedení STK,​ evidenční prohlídky apod. Vozidlo je ojeté a může mít běžné provozní oděrky,​ popřípadě nelícující díly karoserie,​ či drobně odlišné odstíny laku po předchozí opravě. Vozidlo může také vyžadovat běžný servis či údržbu,​ jako například výměnu oleje,​ brzdového obložení a podobně. ​Údaje v popisu jsou pouze informativní,​ je na odpovědnosti každého účastníka aukce si informace ověřit na prohlídce,​ kde je také možné si vozidlo připojit na vlastní diagnostiku. Organizátor aukce není v žádném případě právně odpovědný za skryté vady na automobilu,​ jenž mohl být předmětem dopravní nehody či dalších pojistných událostí (např. živelné pohromy),​ a které souvisejí s použitím neoriginálních náhradních dílů,​ stejně jako neznačkového servisu či tzv. totální ekonomické škody na automobilu. Organizátor aukce proto v tomto ohledu důrazně doporučuje účastníkům aukce velmi detailně se seznámit s legální a ekonomickou historií pomocí VIN kódu.Z důvodu Vaší možné nepřítomnosti v termínu konání elektronické aukce Vám rádi zajistíme zastoupení. K částce dosažené vydražením se připočítává odměna dražebníka ve výši 5 % plus DPH (DPH je vyměřeno z ​odměny). (dále jen „Předmět aukce“)

view full note
contact the dealer
address
JURIS REAL Dražby, a.s.
Šrobárova 2100/49
Praha 3 - Vinohrady
13000
e-mail
write the seller
phone
+420 77.. view
note:
objection to ad

If you think , this ad is false or misleading, you can now notify our TipCars.com Quality Team. Minor inaccuracies as: inadequate color, wrong number of doors, badly marked body hatchback x sedan, ...are not a reason for objection.
We will review the ad you object to and in case of violation of advertising policies, we will take the necessary steps. Our server reserves the right to resolve the objection. You will not be informed of the measures taken.

reason of the objection















note to objection



send card to e-mail
recipient's e-mail:
your name:
your e-mail:
 
send a copy of the message to my e-mail
your message:
 
Sending card I agree with processing of personal data.
fields marked with an asterisk are required
car dealer
JURIS REAL Dražby, a.s.
Praha 3 - Vinohrady

dealer offer
dealer offer
this vehicle you have on your parking
services for drivers





Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.