David V posted by:
Když člověk je na nějaké konkrétní auto zaměřený a ví, co ho může čekat, a co se dá před koupí ošéfovat, tak si může dovolit kupovat i auta se špatnou pověstí. Myslím, že tohle auto bylo velice o štěstí, jako každé ojeté auto, které se podaří koupit s nezmanipulovanými ukazateli. Nicméně přeju, aby se stav vozidla držel pořád na vysoké úrovni, což asi v rukou tohoto majitele problém nebude.
Zdravím, no, jestli byla jeho koupě o štěstí. Možná ano, ale ukáže čas... S majitelovým současným nájezdem, nelze hovořit o nějakém "štěstí"... Až na ní najede bezproblémových 100 tisíc, pak se můžeme bavit o "štěstí". Do té doby zřejmě uběhne mnoho a mnoho času.
Jinak pěkně napsané, dalo se to číst a to mě 156 již moc nezajímá, kdysi jsem po ní pokukoval, přiznávám se. Bylo to a stále je zajímavé auto, jen již zestárlo a spíše bych se z mého dnešního hlediska zaměřil na model 159 ;o)
Od Alfy mě odrazovalo a odrazuje jedinné, to, že neznám nikoho, kdo by byl spokojený s výdrží/spolehlivostí/kvalitou těchto vozů. Neznám nikoho, kdo by měl Alfu stále a byl opravdu spokojený. Všichni jistě dobře víte, že člověk dá na zkušenosti a rady ostatních - ono také při koupi vozu nic jiného nezbývá, ze zkušební jízdy nelze odhadnout spolehlivost atd.
Jinak nehodlám Alfu jako takovou posuzovat, nikdy jsem ji doma neměl.
Jen bych si v recenzi odpustil to opírání o "hospodské řeči", protože se z tohoto opírání, respektive z neustálého odbočování k hospodským řečem, stává také jen takové "hospodské povídání". Rozuměj, už je to ohraná písnička a blbost... Ten, kdo se tím pokouší srazit znalosti či zkušenosti neznámých hospodských štamgastů, zřejmě sám nemá příliš znalostí a zkušeností, aby vyšel s lepšími argumenty, než s těmi ohranými a nesmyslnými o "hospodských povídačkách".
Mějte se