. Pak taky o tréninku, únavě z práce a pod. Zcela běžně dávám Plzeň - Ramstein (500 tam, 500 z5) "na otočku". Stavím jen díky dodržování pitného režimu, resp. jeho následkům (2-3x 5 min). Jezdím zásadně odpočatej, vracím se poměrně fit. Ale když jsem jel s rodinou do sev. Itálie (cca 800), v pátek večer na noc, tak jsem byl docela na kaši. Nikdy víc...
řekl bych, že mam celkem trénink: denně 300km - resp 400km dojíždění do práce. Jsem zvědavej, jak to ustojím. Počítam 1 - 2 půlhodinové pauzy na snídani atd.
pri unave opravdu je lepsi zastavit a prospat se aspon v aute... a vzdy mam s sebou nejaky redbull kdyby nahodou ci cokoladu , colu...
pri unave opravdu je lepsi zastavit a prospat se aspon v aute... a vzdy mam s sebou nejaky redbull kdyby nahodou ci cokoladu , colu...
řekl bych, že mam celkem trénink: denně 300km - resp 400km dojíždění do práce. Jsem zvědavej, jak to ustojím. Počítam 1 - 2 půlhodinové pauzy na snídani atd. Zajímavý je, že ve 2 lidech je levnější jet do slovinska autem a to i při započítání dálničních známek mýt atd (jezdím za 1,2 Kč/km když pojedu dálku bude to možná i trochu míň). Pojedu kolem Mnichova, přes Rakousko tušim A10 do Koperu. Nemáte někdo tip na nějaké zajímavé místo, kam / na co se cestou podívat ? Pepe, ty jsi ze z Plzně ?
. Z Plzně.