0
back

diskuze k tématu: Ojetá Fabia 1,4 MPI očima mechanika

category of topic classification: česká vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 13:45, RE: Vlastní zkušenosti - nová Fabia II TDi (služební)
anonym posted by:
Je vydět, že tomu opravdu rozumíte!!! Podle toho co píšete, tak s tím jezdíte jako prase, to by nevydrželo žádné auto.
zajdi se uklidnit do salonu pohledem na Fabii, skvost krásy, kvality a lacinosti
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 13:47, RE: Vlastní zkušenosti - nová Fabia II TDi (služební)
anonym posted by:
No jo pán je určitě vysokoškolák, tady nejsme v hodině češtiny, ty debile.
za to tobě smrdí montérky uhlím co? Val už na šichtu
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 13:58, Škodovkář
Já vlastním fabii Junior a jsem s ní naprosto spokojený, za málo peněz hodně muziky.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 14:05, RE: Vlastní zkušenosti - nová Fabia II TDi (služební)
anonym posted by:
a ty jsi zopakuj vyjmenovaná slova po B.proboha!!!
Trochu vedle, memyslíš?
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 14:07, RE: Cháchácháchááááá
anonym posted by:
Prej "plavná jízda přes železniční přejezd"! Ve Fábii! Muehehehehehe ;o)

Xantiák
A co teprve H3 v C5!!!!
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 14:08, RE: Krasna je ceska zeme
Krkovicka posted by:
Co je komu do toho, ze ma RSnaraznik s motorem 1.4??
Co komu vadi na tom, ze ma sandaly?
Dela se zebe machra nebo vseveda, ze se do nej vsichni tak navazite?

Co noveho byste se chteli dozvedet o zavadach Fabie, ze si stezujete na nizkou uroven recenze? Ten clovek asi nejake zkusenosti v branzi ma a tak je strucnou a jasnou formou sdelil.
Bohuzel jako obvykle ho neceka nic jineho nez virtualni pranyrovani..

Ma vepredu prece jiny kus plastu, nez tam ma byt!
No a co, ať má každej na autě co chce. Já mám taky na Octavii 20V turbo vzadu štítek 1.4 - 16V )
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 14:13, RE: Škodovkář
anonym posted by:
Já vlastním fabii Junior a jsem s ní naprosto spokojený, za málo peněz hodně muziky.
vtip dne...
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 14:14, RE: Vlastní zkušenosti - nová Fabia II TDi (služební)
Pepe posted by:
Trochu vedle, memyslíš?
tak vedle jak je ten mravokárce!
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 15:01, Alá RS
anonym posted by:
True Czech dream - bílé ponožky v pantoflích a fabia 1.4 alá RS.
Jak řikáš...
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 15:33, RE: Kristepane
anonym posted by:
vždyť to byl psychopat.
Dovolil bych si usoudit, ze psychopat jste spise Vy. Pan Buh s Vami.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 15:36, RE: Fabia VS Punto II.
mufik.martin posted by:
Ted jsem mel od tety zapujcenou na mesic a pul Fabii 1.4 MPI se 44 kw, papírově stejný výkon jako Punto 1,2 8V. Fiat je mnohem tocivejsi a o hodne rychleji jde do otacek s lepsim zvukem, naopak fabia ma mnohem vetsi tak uz od nejnizsich otacek, asi je to kroutakem, ale motor jde pomaleji do otacek, ale zato s vetsi silou. Jinak spotreba u MPI byla pro me zdesenim, jel jsem na jednu nadrz temer eco relly a spotreba byla 6.2, v Puntu pri stejne jizde 5 litru. Jinak Fabia je uvnitr tissi, ale ma kr...
tak ten motor 1,2 máme ještě v starém Puntu 1 a je fakt výborný. Do otáček jde velice rychle a rád a spotřeba při dlouhých cestách za babičkou (cca 300km 4lidi + pes + plnej kufr) mimo dálnic v rámci zákonných limitů do 5litrů v pohodě.
Rád na něj vzpomínám, máma ho má ještě na ježdění po městě, ale už mu bude letos 12 let, takže vyžaduje vetší investici (silentbloky, řemen a pod) Jinak doteď absolutně bezproblémový, táta proto asi do něj přece jen zainvestuje a vynovené Punto zdědí ségra.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 16:50, RE: Škodovkář
anonym posted by:
vtip dne...
jezdím služebně fabii 1.2, 1.4 55kw, octavii 2 74 kw a soukromě passata 81kw a tady můj názor:

1.2 nechápu jak si to může někdo koupit! doufám že ten motor zadřu a firma koupí něco nového. Dnes jsme v ní jeli čtyři + plná nádrž a do prudkých kopců sem musel podřadit na 2-ku ! A žere to jak tank neni problém na dálku jet za 9-10 litrů !

1.4 55kw auto o třídu lepší nežli 1.2, lépe jede, brzdí a méňě žere. ale pořád hrůza

Octavia2 - papírově 77kw ve skutečnosti mají prý 88kw...? Podvozek super ale nejede.

Teď něco o pánovi, je mi jedno co nosí na sobě a co má za rodinu. Ale co mi pořád u těch čecháčků nejde do hlavy, jak může někdo kdo pracuje s autama koupit takovej šrot? Vsadim se že to stálo ty samý peníze co můj passat No ale holt někommu asi šlqpací auto stačí no..
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 17:21, RE: Škodovkář
anonym posted by:
jezdím služebně fabii 1.2, 1.4 55kw, octavii 2 74 kw a soukromě passata 81kw a tady můj názor:

1.2 nechápu jak si to může někdo koupit! doufám že ten motor zadřu a firma koupí něco nového. Dnes jsme v ní jeli čtyři + plná nádrž a do prudkých kopců sem musel podřadit na 2-ku ! A žere to jak tank neni problém na dálku jet za 9-10 litrů !

1.4 55kw auto o třídu lepší nežli 1.2, lépe jede, brzdí a méňě žere. ale pořád hrůza

Octavia2 - papírově 77kw ve skutečnosti mají prý 88kw...? Podvozek super ...
Nevím proč píšete tvrdší sedačky a podvozek do záporů....to je spíš klad.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 17:32, RE: MASO!!
anonym posted by:
Těsnění pod hlavou se mění i s nádobkou chl. kapaliny? Předchozí majitel měnil ložisko, když mělo auto v době kdy ho prodal 22.500km??
Skutečně dobrý stroj...
Pravdu díš. Mám stejný šmejd, bohužel služební. Neskutečná spousta závad. Ale jen ty z poslední doby. V 90.000 km odešla vstřikovací jednotka. Bohužel na belgicko-německých hranicích. Odtah do Cách a následná opravička nebyly úplně nejlevnější. V 94.000 kilometrech se na věčnost odebralo servořízení. Před Fabií jsem měl Fiat Punto, na kterém jsem najel 130.000 km bez jediné závady. Kromě upadlého výfuku
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 17:35, RE: Kristepane
anonym posted by:
Vážený TipCars-i, s hrůzou pozoruji čím dále zoufalejší úroveň příspěvků. Pánové Vaculíku, Dusile & spol., dělejte s tím něco nebo nám dejte odkaz na nějaké motoristické stránky s úrovní TipCars stránek cca před 1/2 rokem a dříve. Děkuji.
tak si kupte časopis autoojetiny,autodiesel a noviny automotospeciál-jsem z nich naprosto nadšen,už kupuji pouze tyto a Autorevue-žvatlání světa motorů mne už opravdu nebaví
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 17:40, RE: Vlastní zkušenosti - nová Fabia II TDi (služební)
anonym posted by:
Je vydět, že tomu opravdu rozumíte!!! Podle toho co píšete, tak s tím jezdíte jako prase, to by nevydrželo žádné auto.
BMW vydrzi aj prase
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 17:44, RE: Škodovkář
anonym posted by:
Nevím proč píšete tvrdší sedačky a podvozek do záporů....to je spíš klad.
No jo ale toto je skodovka...
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 18:34, RE: Krasna je ceska zeme
anonym posted by:
No a co, ať má každej na autě co chce. Já mám taky na Octavii 20V turbo vzadu štítek 1.4 - 16V )
jj známý měl Octávii TDi 81kw, dal si na kufr SDi a stejně mu ju šlohli :DD
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 19:10, nemá to cenu!
Nemá cenu sem něco psát pane Zilvar.
respond
nahlásit
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.05.2008 19:23, RE: nemá to cenu!
anonym posted by:
Nemá cenu sem něco psát pane Zilvar.
no takové kvalitní recenze opravdu néé
respond
nahlásit
  1 ... 3 4 5
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.