Jak ladná, jak krásná, jak spolehlivá, jak krásně předjíždí přes odstavný pruh, jak pravidelně a s jiskrou v oku bourá do všeho okolo cesty. Jak v ní jezdí ti nenamachrovaní vysokoškolsky vzdělaní lidé. Jak nemají řetězy, hustokřídlo a imitaci xenonů. Ti co si nemyslí že koupili tu největší, nejsilnější a nejspolehlivější káru. A jak jí ty přední světla báječně svítí. A jak je ten podvozek krásně směrově stabilní. Jak to TDI krásně ševelí jako jarní vánek. Jak je to z kvalitních materiálů, jak se to nekazí, jak tomu nepraskají okna. A jak to má nedobytné zámky. Bezkonkurenčně první místo a vítězství v kategorii SIMPLY NEVER !!!
, další stupeň extáze je pak MB E500(W124) vyráběný Porschem
)))
). To auto mám od O km. Je z roku 99, takže už má nějakej ten rok za sebou. Má najeto 146000 km a na tom autě je VŠECHNO původní včetně kotoučů a tlumičů. Za celou dobu nemělo JEDINOU závadu!!! Opakuji ANI JEDINOU. Kromě oleje a filtrů jsou 1 x vyměněny brzdové destičky a rozvody. Ani teď se od podvozku neozývají žádné pazvuky a není potřeba provést žádnou opravu. S autem jezdím velmi opatrně a šetřím si jej.Takže ať si každej říká co chce........ Poruchy Octávek podle mě pramení z toho, že jich 90 % má ztočenej tachec. Většina jich dříve byla firemních takže nalítali statisíce, ale na tacho je nemá žádná. Jo a k tý ceně. O co dráž ji koupím, o to dráž ji zase prodám (platí u ojetin). Takže nula od nuly pojde. Jo a měl jsem i několik japonců a dva francouze, takže můžu srovnávat.. A ten maník co tady vychvaluje 406 má asi štěstí na kus. Podle zkušeností známejch nic moc a servisáci taky žádný ódy nepějí. A další důležitá věc je, že když tu posranou Octávku postavím do bazaru, tak je do tejdne pryč. Voňavej francouskej skvost v plný výbavě mi tam stál 3 měsíce a nikdo ho nechtěl a to byl opravdu vyvoněnej kousek.
. auto bylo fakt pěkný i za rozumnou cenu. Ale byl to Renault.......
, další stupeň extáze je pak MB E500(W124) vyráběný Porschem
)))
Jak ladná, jak krásná, jak spolehlivá, jak krásně předjíždí přes odstavný pruh, jak pravidelně a s jiskrou v oku bourá do všeho okolo cesty. Jak v ní jezdí ti nenamachrovaní vysokoškolsky vzdělaní lidé. Jak nemají řetězy, hustokřídlo a imitaci xenonů. Ti co si nemyslí že koupili tu největší, nejsilnější a nejspolehlivější káru. A jak jí ty přední světla báječně svítí. A jak je ten podvozek krásně směrově stabilní. Jak to TDI krásně ševelí jako jarní vánek. Jak je to z ...
. auto bylo fakt pěkný i za rozumnou cenu. Ale byl to Renault.......