. Je to boj někdy. Nevím, proč bych měl kydat a unavovat se tu psaním a něco si vymýšlet. A to díly berem od doavatele, co překupuje snad od každýho co něco nabízí, cempol, čína, až po orig. ti seženou. A ro mám pro jistotu ještě jednoho dodavatele. A když to obvolám a shodnou se že prostě není, tak to tak beru. A většinou to tak je. I když se mi taky už stalo, že tvrdili, že není v druho. a pak jsem to zákazník sám někde objevil a byl jsem za blbce, ale s podvozkama na žaponce to je častý. Díly beru od Auto RS pardubice. Tož tak příteli. Když si přitáhne golfa, tak mu ho vysmrknem za večer a dám mu vybrat z deseti druhů dílů. To u rejže nehrozí. Ono já vím že není socík, ale zase si uvědom, že díly, který se netočej...NIKDO NEDĚLÁ. Nebavím se o situaci, kdy si to nějakej aktivista přes E-bay koupí někde ze států...na to bohužel nemám čas ani nervy. Pak tomu věřím. Často na nás lidi tohle zkoušej...franta tohle koupil až z číny a přišlo mu to až domu...karel tohle koupil z nebrasky...když děláš auta, tak jseš rád, že zavoláš na jedno číslo, tam nadiktuješ A4 věcí, ještě ten den nebo druhej ráno to máš na dílně a co je špatně nebo neužiješ, tak hodíš do vratek a ani se to neobjeví na faktuře...nebo ti pošlou tři možnosti na výběr...jinak to nejde dělat. když mě poradíš lepšího dodavatele s podobnou marží, tak budu velice rád. Opravdu. Pce kraj. Děkuji
. Ale lidi jezdí a nestěžujou si. Ale ta urážka tam prostě musí být...to by prostě nebyl internet
.
, takže z rajchu. A je tu i "pocit" prémie
...blbý že i do tohodle motoru se dá nasypat když má odjeto...ale to by snad i za tu opravu stálo. Měl jsem kdysi Audi 80 TDi a auto paráda. Jednoduchý, pro mě i pohledný. Za šest litrů, nikde rez lehký chip. paráda. Ale to už je out.
. E 46, MB-C, A4. Takže olítaniny. Ale třeba mám zákazníky...starší manželé...měli fildu a chtěli ji vyměnit, ptali se, co si mají koupit do sta tisíc...tak jsem vysypal z rukávu zaručený naučený mantry o octávě tdi, děti odrostlý takže hatch. a oni že jo. byla by to pro ně občas jedou dovolenou dálku. supr volba. Pak mi volali že koupili LANOS...DAEWOO...jde na mě infrakt, ptám se proč a oni že se dívali na ten folcvágn, škodu atak a že ten dejwů se jim zdál že jako nejelegantnější a že jim pán řekl, že je to dobrý auto. Ten bazarnickej šmejd se musel řechtat ještě doma v pelechu...radit je těžký a nevděčný 
Dnes není na nic spoleh
. Je mě 30, líběj se mi holky kolem dvacítky, mám sviště, manželku, domek
a můj sen je BMW i8. Jakej strejda :-O krucypysk
...tak nevim
. Mimochodem poslední dobou mi přijde celekm rozumný plyn. Ty starý nafty jsou pofidérní vzhledem k nájezdu a možnosti číhajících oprav. Ale posuďte, atmosferický benzín na plyn...no zase je problém že kdo tam měl plyn tak to asi solidně protáh "dvarát kolem koule"
, proč by tam měl jinak plyn, že...
. Takže bude dojetej zbytek, což taky není výhra. Auto který mě v týhle relaci přijde hrozně zajímavý je Mercedes A. Já vím, je to krutě diskutabilní volba, spoustě lidem se nelíbí, je to na hraně. Ale mě se líbí
. Moc jsem jich neviděl, seděl jsem chvíli v jednom a ten styl posezu, výška, palubka, volant hlubokej jak z dospělý 124, no zvláštní směsice
. Akorát co vím, tak benzíňáky bída. No a cdi...to je no...risk. Kolega mi říkal, že to někomu řešil a že abych nekecal, tak buď škrtící klapka nebo váha jsou v jednom těle s Ř. jednotkou. No běs. Prej to sháněli a nový nebo replika přes třicet, tak ji vyčistili ( asi to byla ta váha ) a bouchli to zpátky a prej zatím dobrý. To je řešení hodný mercedesu...
. Pro pána to asi není, ale je to minimálně zajímavvý autíčko
. No octava SDI to jistí
.
To byl tedy good April joke
A d efacto vnaftě!!!
Já neporadím NIC, oprotože uaty za 70 se nezabývám, ale některé věci beru reálně z nadhledu a je jisté, že za 70 půjde o jeden velký nekonečný kompromis provázaný neskutečnou řadou průserů ve snaze udržet tu plečku v chodu tak, aych věděl, že ráno k tomu v -20 přijdu, nastartuji o vyrazím do práce či za kšeftem. tohle jsou jen pohádky a kdo věří, že takový auto (tedy levnéí, zachovalé, nenáročné na provoz, spolehlivé, bez zásadní údržby, kdykoliv provozuschopné, jednoduše servisovatelné - protože na veterány už není moc ND, ještě, že existují šrotiště), neexiustuje.
Nicméně, nikomu neupírám jeho pohled na věc, ale připadá mi to, jako když diskutuji se svým 75 letým otcem. Je to jako s dítětem.