0
back

diskuze k tématu: jake mpv pro 4člennou rodinu

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
Projectigi
number of posts32
date of registration17.12.2008
Monday 06.01.2014 00:08, nechte toho, takovéhle diskuse jděte pořádat na Novinky
jak to tu má vypadat, když na sebe lidi štěkaj kvůli každý blbosti, krize v česku je, ale nikolv ekonomická ale morální. Ty větříčku už nepij tu kořalku, víš, že jsi pak zvíře..
respond
nahlásit
Hurikan
number of posts50
date of registration25.06.2013
Monday 06.01.2014 00:31, projectigi
na novinkach to neni ono,tam nechodi ti spravni lide,jako treba Ty.konecne nekdo rozumny.Ted mi vyadla myslenka.Ja se vratim
respond
nahlásit
Hurikan
number of posts50
Monday 06.01.2014 00:35, jo
Kdyz piju ,tak nejsem zvire ale ba naopak.Kdybych nepil tak se ze mne stane i buldozer No jo ale ta krize stejne neni moralni,jelikoz moralka je slovo ceske a ona krize prisla s USA
respond
nahlásit
Hurikan
number of posts50
Monday 06.01.2014 00:44, SLIVOVICE
Diky slivovici jsem se narodil a diky ni i ziju!
respond
nahlásit
Hurikan
number of posts50
Monday 06.01.2014 08:08, KAREL
dobre ranko Jak jsme sa vyhajali?Panove a dámo,Redakce nema asi žádne tema od ctenaru kdyz si mosela vymyslet toho Karla.To aby sme sa tu nenudili-ze?Ani raz sa nevlozil Kája do debaty!Proč asi že?To néni poprve a vypada to ze ani naposledy Zduř a at sa dari těm na kere idu makat do rachoty.
respond
nahlásit
Pavlik
number of posts1328
date of registration09.10.2008
Monday 06.01.2014 12:59, RE: KAREL
Hurikan posted by:
dobre ranko Jak jsme sa vyhajali?Panove a dámo,Redakce nema asi žádne tema od ctenaru kdyz si mosela vymyslet toho Karla.To aby sme sa tu nenudili-ze?Ani raz sa nevlozil Kája do debaty!Proč asi že?To néni poprve a vypada to ze ani naposledy Zduř a at sa dari těm na kere idu makat do rachoty.

Jen běž makat do rachoty, alespoň někdo tady na Moravě bude makat rukama . Díky bohu (a mojí hlavě) za to, že já makat rukama nemusím .
respond
nahlásit
Fanda
number of posts551
date of registration28.09.2008
Monday 06.01.2014 14:15, RE: KAREL
Pavlik posted by:
Hurikan posted by:
Jen běž makat do rachoty, alespoň někdo tady na Moravě bude makat rukama . Díky bohu (a mojí hlavě) za to, že já makat rukama nemusím .

Omlouvám se za zvědavost.Co vlastně děláš mimo toho,že pilně přizpíváš na zdejší forum.
respond
nahlásit
Pepe
number of posts1143
date of registration09.05.2007
Monday 06.01.2014 18:01, RE: KAREL
Pavlik posted by:
Hurikan posted by:

Ty woe, to je ale materiál . Hlavně, že je "psichycky" v pohodě
A co Toyota Previa?
respond
nahlásit
Pavlik
number of posts1328
date of registration09.10.2008
Tuesday 07.01.2014 17:26, RE: KAREL
Fanda posted by:
Pavlik posted by:
Hurikan posted by:
Omlouvám se za zvědavost.Co vlastně děláš mimo toho,že pilně přizpíváš na zdejší forum.

Spoluvlasním společnost zabývající se poradenstvím a současně řídím její lidské zdroje. A k tomu přispívání do diskuse - to víš, mám pružnou pracovní dobu a současně hodně nárazovou práci - někdy klid a někdy se můžeš naklonovat.
respond
nahlásit
number of posts
date of registration
Thursday 05.06.2014 16:47, re:
Dobrý den. Trojice MPV VW Sharan, Ford Galaxy a Seat Alhambra je velmi oblíbená i díky dobré spolehlivosti. Souhlasím s Vaším výběrem benzínového motoru. Jelikož se jedná o poměrně velké a těžké vozy, je nutné počítat se spotřebou okolo 8-9 litrů na 10 0 km. Zajímavou alternativou může být také přeplňovaná osmnáctistovka 1.8 T.
respond
nahlásit
1 2 3
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.