0
back
 

diskuze k tématu: Volkswagen Transporter po 300 tis. km

category of topic classification: německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 15.04.2009 19:22, Tenhle pekáč od VW
jsem jezdil asi rok před 10. lety a měl ještě šaltr na podlaze,což nebyla žádná pohoda,ale jinak celkem ušel i když Tranzit mi přišel pohodlnější.V loni jsem si vypůjčil tenhle zázrak od kamaráda rok výr. 08 1,9 tdi a větší sračku jsem dlouho neřídil.Nejede,nesvítí,nepohodlný sedačky,hlučný a velice líný motor,debilně umístěná radička a chabé brzdy.Opravdu tohle není vhodný auto na delší cesty.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 16.04.2009 10:03, RE: Milý donald(e)!
Kylie posted by:
Já tedy možná trošičku "natvrdlá" (takže prosím kYYYlie, s YYYpsilon-em ,-)
Nu, obávám se new foto budou maličko "nudnější" - něco z Brumlo-počítače, mám tam jednu fotku s vyndaným Brumlo-motor(em) atd.atp.
Já tedy NEJ-raději klasiku, a RÁDA každému v tomto "oboru" doporučím/poradím, ale něco málo/maličko i z pop/rock(u) znám/vím - teď máme třeba doma období (znovu)poslouchání starých Supertram (no nejen těch starých .-) atp.,
Nu na HLUCH doporučuji vyzkoušet/použít v lékárně prodávané ...
Vidíš Kylie, ani ti nemohu přijít na jméno. To budou ty emoce, když si vzpomenu na tvé foto, nevím, jestli je to tvrdé nebo měkké.
Jsem rád, že jsi na klasiku. Já taky, pokud oba máme na mysli hudbu. Nedávno jsem "objevil" Prodanou nevěstu. Traviatta je taky klasika - tu miluju. Prostě víc se mi líbí vážná muzika, protože už se obracím víc nazpátek než hledím vpřed.
Díky za naslouchací tyčinky. Vyzkouším. Táta mi kdysi radil, ať si nechám profouknout uši. Asi to bude něco na podobném principu.
Těším se na nová fota Kylie s Brumlou, Buřtíkem i úplně bez!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 16.04.2009 19:50, T-4vsT-5
Dobrý den. Čtu tenhle servr nejakou dobu a nedá mi než reagovat.(asi od oslíkovích stříbrných křídlech f Tédéí) Předem ohledně auta je tu prd diskuse. A místo ní jen zase "debata Keyli vs svět "takže pro čitatle nic moc.Ale k autu asi před rokem jsem měl nutnost koupit montážní voyidlo protože jsem živnostník tak něco ohrkaného pochopitelně. Přítel "dvorní podkoní "po velmi krátké debatě pronesl větu "nevymyšlaj pi*** akup transportera možná ešče transita ".Jelikož jsem chtěl předokolku volba byla jasna. Samo sebou že oslikovou nej. 2,5 F TeDeÍ 5šlapku (hrnek) Dále pak si myslim že srovnavat T4-a T5 je jako srovnavat např.escort a focus.Na druhou stranu 1,9 motor na takovou kravu je fakt malo min. 2,5 nebo tak něco.Měl li někdo možnost porovnat více užitkových aut možná mě dá za pravdu že jich více lepších než T5 asi nebude (snad jen možná ale fakt možná vito ale a jen a jen 4x4)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 23.06.2009 22:37, Také jsme ho kdysi měli ve firmě.
Ještě bych k té charakteristice dodal, že to dost špatně brzdilo. Kdo to neznal a nepřibrzdil si motorem, mohl se dostat do problémů. Auto bylo nové, ale každý servis minimálně za 13000. Nakonec nám chudák shořel, zadřel se alternátor, chytly kabely a jak řidič otevřel dveře, oheň dostal tah a rychle se rozšířil. Jako svoje auto jsem v té době měl Mercedes Vito a musím říci, že přes všechny nářky na něj, které jsem kde slyšel, to bylo daleko lepší auto než VW.
respond
1 2




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.