A4 posted by:
Nejde přece pouze o ten dnešní příspěvek. Stačí se probrat množstvím tvých příspěvků i z ostatních diskuzí, kde často "doporučuješ", "nabízíš" úplně něco jiného, než na co se někdo původně dotazoval. Když to řeknu s trochou nadsázky: pokud bude někdo žádat o radu při výběru mezi naftovou A4 a naftovým passatem, jsi mu Ty schopna jako nejlepší řešení doporučit benzínový C5. A když o podobných "doporučeních" čtu téměř v každém tvém příspěvku, je to jak už jsem napsal "otravné", a to je velmi mírně...
Chápu-li vás správně A4ko, vy kritizujete že JINDY a JINDE píši "od věci, resp. NE k věci" ... na což upozorňujete ZDE, tedy JINDE a JINDY ... (není to trochu "od věci, resp. NE k věci"?) - nebo PRO VÁS platí "jiná pravidla" (než jaká ode mne požadujete? ,-)
PS: Ani té DRUHÉ části vašeho příspěvku moc "neverstehen(uju)"!
A já (to víte BLOND) myslela, že ty statistiky VŠECHNO "pokrývají", tedy právě i to jaký měl ten který vůz servis a jak se o něj předchozí majitelé starali atd. ... to VŠE celkově pak "vypovídají" statistiky (a u nových vozů až takové rozdíly NEbývají, u např. 10ti letých už docela VELKÉ bývají ...). Design je věc velmi "osobní" - a kupovat si vůz dle tvaru vnějších plechů ... no comment (to se opravdu DŮLEŽITĚJŠí věci najdou ... ,-)
PPS: MOC mne to muzí, ale ty statistiky ADAC, TÜV, J.D.Power, GTÜ a další NEjsou "moje" jak se snažíte "naznačit" (a BENZíNový C5, abych vás ještě ocitovala, jsem tu - tedy "doufám/myslím" ,-) - NIKDY NEdoporučila/-ovala - to jen tak "pro úplnost" ... )
Pěkný den (a vaše dnešní příspěvky mi trochu "mimo" příjdou, je to trochu jako kdybyste při výběru mezi naftovou A4 a naftovým passat doporučil benzínový C5)